|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιαννη για φυτεμενο δεν παιζει γιατι 1: Δεν εχω την υπομονη να το κανω και 2: δεν νομιζω να επιζησουν τα φυτα με εμενα.. Οπως ειδες παραπανω το εσωτερικο θα το φτιαξω απλο!! Για τα ψαρακια Κωστα που θελω δεν μου σχολιασες κατι... Επισης εχω ενα κτινος pleco τον συνηθησμενο!! γυρω στους 30 ποντους :P
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ξερω μετακομιζει και φιλος και γιαυτο το πουλαει το ενυδρειο.
το ξερω γιατι ελεγα να παρω τα ψαρια του μονο... στειλτου ενα πμ.ποτε δεν ξερεις... αν βρεις τα ψαρια που ψαχνεις παρε και για μενα ενα τιγρη! ![]() θα ειναι στριμωχτα λιγο μολις ενηλικιωθουν φιλε μου..εκτως και αν πας σε κατι ακομα πιο μεγαλο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχαχαχαχ Αμα βρω θες οντως να σε ενημερωσω? (tiger)
Δεν νομιζω μετα να παω για μεγαλυτερο.. αμα το κανω μετα θα κοβω εισητηρια για Aquarium σε Zoo :P με 5 ψαρια μεσα λες να στριμωχτουν?? 1 pleco 1 tiger 2 oscars (Zeugari :P) 1 arowana
|
||||
|
||||
![]()
θα στριμωχτουν λογο μικρου φαρδους του ενυδρειου.
ναι αν βρεις εννοειτε να στειλεις!!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε ενυδρείο ELITE | Κλεόβουλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-09-09 18:53 |
sump σε elite 450 λίτρων | yiapas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-09 08:40 |
elite 350 lt τριγωνικο | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 09-03-09 20:35 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |