|
|
|||
|
|||
![]()
Τα anubia έχουν πιο «σωστές» διαστάσεις (σχέση μήκους, πλάτους) και ίσως να είναι και πιο φθηνά....
Αλλά τα elite υπερτερούν κατασκευαστικά ειδικά στις κόντρες οι οποίες είναι γυάλινες και χοντρές (και όχι πλαστικές όπως στα anubia). Δες και το 2μετρο της elite που δίνει 630 λίτρα καθαρά! Σε αυτά τα λίτρα και με αυτές τις τιμές δεν σε συμφέρει να πας σε diy λύση…
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τα 2 anubia Που εχω, εχουν κοντρες διπλες απο τζαμι 10μμ |
|
|||
|
|||
![]()
Το ανουμπια (1,80) που είδα εγώ πριν 2 μήνες όταν έψαχνα είχε άθλιες πλαστικές κόντρες
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυνατον να χουν τα πιο μικρα και αυτο οχι?περιεργο..
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογως ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις.
κανεις DIY που αν το φυσηξεις μπορει να σπασει με λιγα λεφτα, αλλα κανεις και DIY που θα το ζηλευε και η μεγαλητερη εταιρια κατασκευης ενυδρειων και το κανεις και κομμενο-ραμμενο στα μετρα σου. εξαρταται ποσο μερακλης εισαι,ποσο πιανουν τα χερια σου και αν,σε διακατεχει ενα δημιουργικο πνευμα! ![]() ψηφιζω DIY,γιατι ακομα και αν σου παει πιο ακριβα...θα το εκτιμησεις πολυ περισσοτερο μιας και θα εχεις ιδρωσει για να το κανεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DIY καλυτερα πιστευω και θα ερθει πιο φτηνα!
Αν δεν πιανουν τα χερια σου λες στον τζαμα να το κολλησει ![]() Τι ψαρια σκεφτεσαι??
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον..
Θα παρω καποιες τιμες για DIY να μου το φτιαξουν γιατι εμενα τα χερια μου δεν πιανουν και πολυ ![]() ![]() Σκεφτομαι για 2 Oscars που μου αρεσουν πολυ (που εχω ηδη στο 550 λιτρα, εχει αθλια διακοσμιση γι'αυτο δεν το εχω κανει παρουσιαση και απο μετρησεις ολα καλα, χαιρουν ακρας υγειας) , ενα tiger shovelnose catfish (δεν το εχω) και σκεφτομουν (ξερω οτι ειστε λιγακι αντιθετοι) για ενα μικρουλιιιιιιιι Arowana... αυτα μονο.. και απο διακοσμιση μαυρο χαλικακι κατω με ασπρες λιγο μεγαλουτσικες πετρες και αρκετο ξυλο μεσα.. καθε αποψη και γνωμη ειναι φυσικα ευπροσδεκτη και σεβαστη!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε ενυδρείο ELITE | Κλεόβουλος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-09-09 18:53 |
sump σε elite 450 λίτρων | yiapas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-09 08:40 |
elite 350 lt τριγωνικο | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 09-03-09 20:35 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |