|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
Οι πετσοπαδες όσο καλοί και να ναι είναι έμποροι. Γι αυτό απ' όσα σου λένε μην πολυπιστεύεις, καλλίτερα να ρωτάς εδώ. Σίγουρα θα σου πει ότι έστρωσε και βάλε ψάρια. Απ' ότι θα διαβάσεις στο φόρουμ θέλει σχεδόν ένα μήνα. ¨οπως είπεο ο Πάνος πάρε δικά σου τεστ (υγρά πάντα) και κάνε μόνος μετρήσεις. Βάλε λίγα φυτά για αρχή και να το βλέπεις ζωντανό και μετά πας στα ψάρια. 1 αρσ γκάπι+2-3 θυληκά είναι ότι πρέπει για αρχή. Σε 1-2 μήνες θα γεμίσεις μικρά και χαρά... Καλή αρχή Νομίζω η αντίσταση βυθού δεν θα χρησιμεύσει και πολύ.
|
||||
|
||||
![]()
Με τα γκάπυ, αφού θες πιο πολλά ψάρια, μπορείς να βάλεις και κοπαδάκι 5-6 (γατόψαρα) Corrydoras (Paleatus, albino,etc).
Για να χεις ένα συσχετισμό δες εδώ:
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως ειμαι της σχολης να μη μπλεκουμε ειδη με διαφορετιεκς απαιτησεις....το ειπα και το ξαναλεω..
ο πλεκο θελει μαλακο νερο (ο κοινος πλεκο μεγαλωνει ουτως η αλλως και παρα πολυ)..γιατι σωνει και καλα να βαλεις? επισης και τα νεον θελουν οξινα και μαλακά νερα....δεν ειναι να τα εχεις με γκαπυ...μετα θα ποσταρεις οτι τα ψαρια πεθαινουν και θα ρωτας γιατι.. αν βαλεις γκαπυ μεινε στα ψαρια σκληρου νερου... ουτε τα κορυ θα σου προτεινα.... τα λιτρα σου δεν ειναι παρα πολλα...με μερικα φυτα και ζωοτοκα θα εισαι μια χαρα....η και καποια danios (αλλα θα λεηλατουν το γονο)...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-11-09 στις 01:38 |
|
||||
|
||||
![]()
οκ...αρα οχι γκαπυ και νεον μαζι....απλα εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/neon.htm και http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm λεει οτι τα pH και οι θερμοκρασιες ταιριαζουν...για πλεκο σκεφτομουν επειδη ειναι ησυχο ψαρακι και καθετε στο βυθο οποτε δεν ενοχλει...οχι για τον συγκεκριμενο απαραιτητα...ειχε εναν που μου ειπε ο πετ σοπας οτι παει μεχρι 10 εκ. οποτε μου λεει θα ειναι οκ!ταυτοχρονα καθαριζει και τρωει και αγγουρακι και καροτακι που δεν δημιουργουν προβλημμα!επισης σκεφτομουν να παρω ενα background στυλ πετρα γιατι δεν θα το κανω πολυ πυκνοφυτεμενο...εχω δει καποια που ειναι πολυ ωραια!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318 ειδικα αυτο το κομματι στο τελος.."Στο ιντερνετ αναφερονται αρκετες γενικοτητες με ευρη τιμων…π.χ. το ψαρι «χ» ζει σε ph από 6 εως 8…τα 2 ακρα όμως αυτά αντιπροσωπευουν πολύ διαφορετικο νερο… Παρα το γενγονος ότι το ψαρι θα επιβιωσει και στις 2 αυτές τιμες….θα εκτιμησει ιδιαιτερα αν του δωσουμε την τιμη εκεινη που πλησιαζει την τιμη του pH του τοπου καταγωγης του. Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες παραμετρους νερου."
|
||||
|
||||
![]()
ΞΕΚΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΚΑΠΚΙΑ ΜΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ......
|
||||
|
||||
![]()
Αποφάσισα να βάλω γκάπυ και πλάτυ.ταιριάζουν?έχεις δίκιο θα πάρω υγρα τεστ.πως να τα ζητήσω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |
Ασχετη ερωτηση | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-07-08 16:17 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ???? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 05-11-07 19:14 |
Ερωτηση??? | kontrakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-05-07 22:54 |