|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν εγώ μάλλον θα τα πάρω από ένα πετ σοπ που πουλάει μόνο ψάρια και είναι πολύ αξιόπιστο.φανταστείτε ότι έχει μια καρχαρίες και κάτι συλλεκτικούς γλυφτες των 3000 ευρώ.αυτό που εννοώ είναι μήπως υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν αυτοί μπόλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μη πάρεις μπόλι από pet όσες αρρώστιες πέρασαν από αυτά τα ενυδρεία θα της πάρεις όλες σπίτι σου καλύτερα από έναν χομπίστα με υγιές ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και απο μενα.
Λοιπον μενεις Αθηνα , στανταρ θα βρεις καποιον χομπιστα να σου δωσει μπολι 2ο Εχεις αρκετες επιλογες για τα λιτρα σου , ψαξου πρωτα καλα για τα ψαρια που θα βαλεις μεσα . 3ο Εαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο . Γενικα στα μικρα συστηματα τα λαθη δεν συγχρουνται ευκολα. 4ο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ!!! πλακοστομοι λεγονται !!!!! 5ο ...και συ τεκνο Βρουτε!!! Και γω πριν 1 χρονο αποφασισα να το κανω δωρο στον εαυτο μου !!! |
|
||||
|
||||
![]()
ααα οχι!!δεν θα το κανω εγω στον εαυτο μου!ο πατερας μου θα μου το κανει!14 ειμαι!επισης μηπως ξερετε γιατι δεν εμφανιζεται η εικονα που εβαλα?
------------------------- παιδια το μαγαζι που σας ελεγα ειναι το water inn!(http://www.waterinn.eu/) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 06-11-09 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπολι καλυτερα απο χομπιστα!
|
||||
|
||||
![]()
οκ...για πειτε μου εσεις τι μου προτεινετε?ποσα λιτρα και ποσα και τι ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το πηρα!!ειναι το cayman 60 professional 75l!το εστησα εχθες το βραδυ και το επιπλακι του και το ενυδρειο!εβαλα και το υποστρομα και το χαλικακι και ολα!ειχε μεσα μια καψουλα για σχηματισμο βακτηριδιων και μου εδωσε αυτος και κατι υωρα αντιχλωριο αντιθαμβωτικο και ενα αλλο που ειναι επισης για τα βακτηρια!μου ειπε να βαλω την καψουλα στο φιλτρο(το οποιο ειναι τεραστιο!διπλο απο την εκδοση classic!πιανει ολη τη μια ακρη!και εινα και θερμαντηρας!)και θα ριξω δυο pumps απο το αλλο που μου εδωσε και σε μια εβδομαδα θα του παω νερο να μου το μετρησει και αν εχει στρωσσει θα μου δωσει ψαρια.εχει 2 λαμπες φθωριου!μου εδωσε και ενα καλωδιο να το στροσσω στον πατο για να ζεσταινει το θποστρωμμα για τα φυτα!τι λετε?καλο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |
Ασχετη ερωτηση | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-07-08 16:17 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ???? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 05-11-07 19:14 |
Ερωτηση??? | kontrakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-05-07 22:54 |