|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φτιαξε πρωτα το aquascape, και μετα πειραματισου με την ροη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνίδα εκτός απο αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω πρόσεξε κα ιτα εξωτερικά φίλτρα που πήρες, δεν τα πάνε καλά με το αλάτι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τώρα όσον αφορά τα κοράλια δεν ξέρω ακόμα ακριβώς τι θα βάλω. Βασικά μου αρέσουν τα μανιτάρια, οι πολύποδες και οι ανεμώνες. Τώρα να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά για τα κοράλια (σκληρά, μαλακά κλπ). Γενικά μου αρέσουν τα πολύχρωμα ασπόνδυλα. Μπορεί και να μην βάλω καθόλου κοράλι (αν είναι πολύ απαιτητικό δηλαδή) Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές Λεωνίδας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη froleon : 07-11-09 στις 00:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για την συγκεκριμένη μάρκα εννοώ, είχα το 1600 και μου έσπαγε συνέχεια το ακροφύσιο εκεί που συνδεόταν ο σωλήνας , στα καλά καθούμενα και χωρίς πίεση η ζόρι
![]() Απο το τι κοράλια θα βάλεις , αν βάλεις , θα εξαρτηθεί και ο φωτισμός σου εκτός απο την ροή!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης αποφασισε τι κοραλλια θα βαλεις για να καθορισεις και τη ροη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ύψος στάθμης νερού στο ενυδρείο | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-04-09 23:16 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Ενυδρείο υφάλμυρου νερού | ChristosΒ | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 22-04-07 13:53 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |