|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει σε τιποτα οργανωση θα υπηρχε σε αυτο?ειναι πολυ τραγικη κατασταση.
Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι που δεν ειχα ξαναπαει και σε ενα ενυδρειο ειχε convict-oscar-texas-παπαγαλοψαρα-pseydotropheus-φροντοζες και αλλα πολλα... και στο τζαμι εγραφε.....Κιχλιδες! |
|
||||
|
||||
![]()
Παραδειγματα ολοι εχουμε , εγω εχω μιλησει σε πελατη για το τι αγοραζε αλλα δεν καταφερα τιποτα ,βλεπεις "αυτος δεν ξερει , ενω ο πετσοπας !!! "
Πληροφοριση χρειαζεται σε ολα τα θεματα ,οχι μονο στα ψαρια , και να αλλαξει η νοοτροπια του "ειδημονα στα παντα" που εχει ο Ελληνας ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο το πετυχε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α να ρωτησω και γω κατι , χρωμιδες γλυκου νερου υπαρχουν;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλον εννοεί τα Chromis Sp. και όχι δεν υπάρχουν γλυκού νερού.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα εγω σημερα πηγα για να παρω
εναν θερμοστατη και ενας αγορασε εναν μονομαχο και μια μονομαχινα μαζι σε ενα μπολακι των 5 λιτρων?το ειδα και εφριξα! του λεω δεν θα φαγωθουν?και μου λεει οχι ειναι πολυ ηρεμα ψαρια! χαχαχαα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
αποριες...μικρες και χαζες (για μερικους) | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-09 20:18 |
Οι τυχεροι της κληρωσης | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 14-01-07 20:56 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |