|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σε γενικές γραμμές υπάρχει πολύ ασχετοσύνη εκεί έξω σε αυτούς που πουλάνε ψαράκια και ενυδρεία και ο λόγος για μένα είναι απλός, το 90% των πελατών είναι ακόμα πιο άσχετοι και επίσης δεν έχουν καμία θέληση να μάθουν. Κατά κανόνα ο πελάτης του πετσοπ θέλει ένα ενυδρείο επειδή θέλει καρχαρίες, πυράνχας η δε ξέρω γω τι "τέρατα" για να κάνει επίδειξη στους φίλους, γκόμενα κλπ. ή απλώς σαν ένα αντικείμενο αισθητικής (αρκετά κίτς τις περισσότερες φορές) όπου οι επιλογές ψαριών ή του διάκοσμου γίνονται με καθαρά αισθητικά κριτήρια όπως επιλέγεις ένα μπιμπελό. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πετσοπας ειναι εμποροι σκοπος τους δεν ειναι να μαθουν το χομπι στους πελατες αλλα να πουλησουν. Βεβαια αν το καλοσκεφτεις οι περισσοτεροι εμπορευονται σκυλια(αλλο μεγαλο πονεμενο θεμα) και εχουν και ψαρια μεσα (τουλαχιστον εδω κατω ετσι ειναι ) και δεν εχουν καμια επαφη με το χομπι. Οσο για τα οσκαρ, εγω εχω δει πακου στα κλασσικα ενυδρειακια των πετσοπ , σε ενα μηνα αυτο δεν θα χωραει εκει μεσα ή θα κινειτε με δυσκολια .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ένα από τα καταστήματα που ψωνίζω προσπαθεί να κρατάει όσο μπορεί σωστή στάση αλλά δεν τ αφήνουν κι οι πελάτες ν αγιάσει. ήταν μια κοπέλλα μετ επιμονής ήθελε γυάλα και 2 χρυσόψαρα. ματαίως της έλεγε το παιδί οτι τελείωσαν και δεν θα ξαναφέρει γιατί δεν αντέχουν. τίποτα αυτή και έφυγε με ύφος απαξιωτικό μουρμουρίζοντας. όταν περιμένεις να βγάλεις το ψωμί σου.... αλλά το μεγάλο ποσοστό δεν είναι αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει σε τιποτα οργανωση θα υπηρχε σε αυτο?ειναι πολυ τραγικη κατασταση.
Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι που δεν ειχα ξαναπαει και σε ενα ενυδρειο ειχε convict-oscar-texas-παπαγαλοψαρα-pseydotropheus-φροντοζες και αλλα πολλα... και στο τζαμι εγραφε.....Κιχλιδες! |
|
||||
|
||||
![]()
Παραδειγματα ολοι εχουμε , εγω εχω μιλησει σε πελατη για το τι αγοραζε αλλα δεν καταφερα τιποτα ,βλεπεις "αυτος δεν ξερει , ενω ο πετσοπας !!! "
Πληροφοριση χρειαζεται σε ολα τα θεματα ,οχι μονο στα ψαρια , και να αλλαξει η νοοτροπια του "ειδημονα στα παντα" που εχει ο Ελληνας ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο το πετυχε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α να ρωτησω και γω κατι , χρωμιδες γλυκου νερου υπαρχουν;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
αποριες...μικρες και χαζες (για μερικους) | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-09 20:18 |
Οι τυχεροι της κληρωσης | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 14-01-07 20:56 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |