|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 03-11-09 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έλεγξα με σύρριγα. όντος οι σταθμίδες στο φιαλίδιο δεν είναι ακριβής.... τα 5 μγ είναι στην ουσία περίπου 4 και τα 10 είναι κοντά στα 8
|
|
||||
|
||||
![]()
άρα λοιπόν ξανά κάνεις τις μετρήσεις με τα ml της σύριγγας.
![]() Για όσους δίνουν δεκαδικό στο Ph (Πχ. 6.43 ) κατά 99% έχουν ψηφιακό πεχάμετρο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για παράδειγμα όμως το πρωί που μέτρησα αμμωνία με τα 10 μλ του φιαλίδιου, η τιμή ήταν η ίδια με αυτή που μέτρησα χρησιμοποιόντας την σύριγγα
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...τα υγρα τεστ που πηρα σημερα ειναι της εταιριας JBL ειναι ενα βαλιτσακι που τα εχει ολα μεσα (γιατι ζητησα ολα τα απαραιτητα τεστ και μου ειπαν οτι βγαινει πιο οικονομικα ετσι..)
δεν εχει καμμια ημερομηνια ληξης το κουτι και δεν ξερω αν ετσι ειναι και ποσο καιρο θα...φτουρισει αυτο το βαλιτσακι αλλα εδωσα ενα ποσο που προσπαθω να το αποβαλλω απο τη μνημη μου και να το ξεχασω...γιατι ηταν ΠΑΝΩ απο 100 ευρω!!( 120-130 περιπου..) την πατησα σαν πρωταρης ή να ηρεμισω?????????? |
|
||||
|
||||
![]()
... κοίτα 100 ευρώ είναι πολλά λεφτά για τεστ. Εξαρτάται όμως πότε λήγουν και πόσα τεστάκια θα σου "βγάλουν". Κάπου θα λεει ημ/νία λήγης, δε μπορεί;
Βασικά, ας υποθέσουμε ότι έχεις φυτεμένο, και παίρνεις τα εξής τεστ, τα οποία νομίζω σε καλύπτουν μιά χαρά Ph, NH3/4, NO2, No3, Fe, PO4. Τα 4 πρώτα τα βρίσκεις σε master kit της API, καμμιά 25αριά ευρώ από ebay.Τα δύο τελευταία, σου βάζω από άλλα 15¤ περίπου, οπότε κάνε το λογαριασμό. Τι άλλα τεστ έχει το σετ που πήρες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ???? | chris@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-04-09 17:25 |
τεστ co2 | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-11-07 20:24 |
Τεστ ΝΟ3 και ΝΟ2 | angel1984 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 19-04-07 18:06 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |