|
|
||||
|
||||
![]()
πηγα ρωτησα στο καταστημα ορεστιαδος μου ειπαν οτι ειχαν προσφορα πριν καποιες μερες αλλα δεν ειχαν κανενα κομματι..... τωρα εχουν ενα 139 εουρος.....
αν πεσει στα 60 μπορει να το παρω..... αλλιως θα χτυπησω κανενα απο τουρκια.........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πριν 10 μερες πηρα ενα για την κοπελια μου 100 λιτρα 55 ευρω ειναι τουρκικης κατασκευεις απο πλεξιγκλασ μαζι με ανακλινομενο καπακι και λαμπα.......
και ενα εσωτερικο φιλτρο 12,5 ευρο αλλα αυτο ηταν κινεζικο...... το δικο μου το ειχα παρει 60 ευρω ειναι 150 λιτρα γυαλινο και 40 ευρω το εξωτερικο φιλτρο...... μαζι με χαλικι και θερμοστατη και κατι διακοσμητικα βγηκε 120 ------------------------- τα ψαρια εχουν περιπου στο 1/ 3 της τιμης που εχουν εδω.......
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 27-10-09 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι αλλα εχει τελωνειο και δεν μπορεις να περνας συνεχεια πραγματα....... αλλα εν καιρο θα παρω ακομη ενα!!!!! για να βαλω γκαπυς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βουλγαρια πρεπει να παιζει τπτ που δεν εχει και τελωνειο πλεον
Παλια ηταν να ανεβω αλλα δεν εκατσε γαμωτο..Οχι για ενυδρεια βεβαια.για αλλες δουλειες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντλία για Φιλτροκουτο Carefur | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-09 17:21 |
περι carefur | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-11-05 15:16 |