|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- η τιμή του είναι 139 euro στο ράφι όμως πιστεύω πως έχουν κάνει λάθος στο "βαρεκοδε" και η ταμειακή το χτυπάει 49euro. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1973 : 27-10-09 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νάσαι καλά ispyii που τους ειδοποίησες κι έλαβαν τα μέτρα τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θυμάμαι παλιά, σε ένα ουφάδικο, όταν ανοιγόκλεινες το διακόπτη σου έβγαζε δωρεάν credit και έπεζες...Καμιά φορά κολλούσε και το μπαλάκι και το έχανες..Τι να έκανα? Να πήγαινα να του έλεγα να μου δώσει το credit που του έφαγα πίσω? ![]() ![]() ![]() Τελικά κάποια στιγμή μας κατάλαβε... ![]() Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις το κορόϊδο και ''επωφελείσαι''...δε ζητάς και τα ρέστα από πάνω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απαντα σε παρακαλω γιατι με χρεωνεις τσαμπα! Εγω πηγα και τους ειπα πως θελω 90 ευρω πισω.....οχι να τους πω να αλλαξουν την τιμη γιατι ειναι λαθος και δε βγαζει πολλα ο καρφουρης! ------------------------- Παράθεση:
Απαντα σε παρακαλω γιατι με χρεωνεις τσαμπα! ------------------------- Και για να τελειωνει το θεμα μονο στην Καβαλας το ΕΙΧΑΝ τοσο γιατι ειχαν 3-4 κομματια.Μιλαγα με τον προισταμενο κανα 15.Οσο για τα 90 μου....ας προσεχα! Παντως χθες που το τελειωσα εγινε κουκλι!Χαρις στις δωρεες και συμβουλες πολυ καλου φίλου! Νασε καλαααααα!!!!!!!Εδεσα και την ανούμπια....μπηκε και το μος εκει που μου ειπες.....κανονισα και το θεμα με την γουιπιν μος..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ispyii : 27-10-09 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Περιμενουμε φωτο!!
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είδα μία ερώτηση, αν είναι πορτογαλικό, πιθανότατα είναι το aquatlantis που είναι μια χαρά... και το φίλτρο του και όλα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω το δικο μου το πηρα απο το carefour πριν απο 3-4 βδομαδες το ειχαν προσφορα 49 ευρω μαζι με το επιπλο για 2 μερες.μετα το ανεβασαν στα 130 και ποιο μετα στα 139.δεν υπαρχει λαθος .απλα για 2 μερες εκαναν την προσφορα...οποιος προλαβε προλαβε.εχει φιλτρο βιολογικο biobox2 μαζι με θερμοστατη ολα κομπλε.600 l/h ειναι το φιλτρο με μπλε σφουγγαρι.μεχρι στιγμης πολυ καλο δεν εχω παραπονο.εχω μεσα 5 ωαρια.μια χαρα ειναι.τσαμπα πραμα και ωραιο αφου σου δινει και το επιπλακι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε θέλετε να μάθετε πόσο πλήρωσα την ίδια μάρκα σε petshop πέρσυ...και 60λίτρα. Προσπάθησα και το ξέχασα! Ούτε πόσο πήρα μετά το επιπλάκι *ίδιας μάρκας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντλία για Φιλτροκουτο Carefur | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-09 17:21 |
περι carefur | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-11-05 15:16 |