|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω ότι τα τιγράκια είναι καλή λύση... φοβάμαι όμως το ταμπεραμέντο τους!!
![]() Τα CPD είναι ωραία αλλά αρκετά μικρά! Και στο ενυδρείο του φίλου που τα είδα δεν μπορώ να πω ότι πάνε τελείως κοπαδιαστά!! Κάτι άλλο από προσωπική εμπειρία?? Όχι με βάση με το προφίλ τους αλλά το πως τα έχετε δε live σε ενυδρείο!! |
|
||||
|
||||
![]()
τα τιγρακια ειναι πολυ καλη λυση με πεχα στο 7...αλλα θα τα εβαζα μονα τους..
οταν ειχα μου τσακιζαν τα ραχιαια πτερυγια των κορυ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι δεν θέλω απλά ένα κοπάδι από τιγράκια μόνο... θα ήθελα και κάτι άλλο....άρα η λύση τιγράκαι δεν μου αρέσει πολύ!!!
![]() ------------------------- Τι λέτε για Tanichthys albonubes ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stdev : 26-10-09 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ποσα τιγρακια είχες οταν σου πειραζαν τα κορυ ?
Συνηθως οταν ο αριθμος τους ειναι πανω απο 8 δεν πειραζουν κανενα.... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιζει ρολο και ο αριθμος...ειχα μια εξαδα....
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά κανείς να πει για While cloud minnow από προσωπική εμπειρία??
Κινούνται κοπαδιαστά?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...
συνεχίζω το ψάξιμο για ψαράκια κοπαδιού που να ταιριάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο νερό μου και σκέφτομαι και τα ακόλουθα : Lemon Tetra Silver-Tipped Tetra Cardinal Tetra Τι λέτε?? Βασικά κινούνται ομαδικά τα παραπάνω ψάρια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα περιμενε και κανεναν αλλο να σου δωσει καμια ιδεα..... εγω αυτα εχω για αυτα ξερω να σου πω ![]() αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για ψάρια | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 20-05-09 10:20 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |