|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι δεν θέλω απλά ένα κοπάδι από τιγράκια μόνο... θα ήθελα και κάτι άλλο....άρα η λύση τιγράκαι δεν μου αρέσει πολύ!!!
![]() ------------------------- Τι λέτε για Tanichthys albonubes ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stdev : 26-10-09 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ποσα τιγρακια είχες οταν σου πειραζαν τα κορυ ?
Συνηθως οταν ο αριθμος τους ειναι πανω απο 8 δεν πειραζουν κανενα.... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιζει ρολο και ο αριθμος...ειχα μια εξαδα....
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά κανείς να πει για While cloud minnow από προσωπική εμπειρία??
Κινούνται κοπαδιαστά?? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...
συνεχίζω το ψάξιμο για ψαράκια κοπαδιού που να ταιριάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο νερό μου και σκέφτομαι και τα ακόλουθα : Lemon Tetra Silver-Tipped Tetra Cardinal Tetra Τι λέτε?? Βασικά κινούνται ομαδικά τα παραπάνω ψάρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πραγματικά σε νοιάζει το κοπαδιαστά που λες, οι ροδόστομοι είναι το μόνο ψάρι με τέτοια σμηνο-συμπεριφορά.
Με το καλό η αγορά Α/Ο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
halvas
![]() Ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μάλλον θα προσαρμόσω λιγάκι τις απαιτήσεις μου γιατί δεν σκοπεύω να πάρω Α.Ο. σε αυτή τη φάση!! ![]() Τα Tetra μου αρέσουν αρκετά (τα περισσότερα είδη τους), άρα μπορεί να κινηθώ προς τα εκεί!! Ή εναλλακτικά στα CPD τα οποία μπορώ να τα βρω εδώ Ηράκλειο (ευχαριστούμε gmanes ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα περιμενε και κανεναν αλλο να σου δωσει καμια ιδεα..... εγω αυτα εχω για αυτα ξερω να σου πω ![]() αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόταση για ψάρια | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 20-05-09 10:20 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |