|
|
||||
|
||||
![]()
1. τα πας πίσω στον πετσοπα ... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποχρεούται να τα πάρει πίσω ... πιθανότατα θα καταλήξεις να του τα δώσεις τσάμπα ...
2. τα γκάμπι είναι πολύ καλή επιλογή για αρχάριους ... 3. παίρνεις μία μαύρη σακούλα και πετάς ΌΛΟΝ τον διάκοσμο σου ... τώρα αστερίας μέσα σε ενυδρείο και κοραλάκια ... πίστεψέ με ... σε μερικούς μήνες θα λες τι βλακείες είχες βάλει μέσα και θα γελάς ... αφού θα πάρεις γκάπι αντεκατέστισε τα με πολά και ψυλά πλαστικά φυτά ... όσο ποιο πολά ... τόσο περισότερες οι πιθανότητες να σου ζούνε τα μικρά που θα γεννιούντε ... 4.αυτό με την γυάλα το αφοίνω ασχολίαστο ... ![]() 5.κάνε όλα αυτά και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε ... |
|
|||
|
|||
![]()
Απ' ότι αντιλήφθηκα δεν έχω άλλη επιλογή σε ψάρια εκτός από ψάρια στα μέτρα των guppies ή άλλα παρόμοια. Και αρχάριος να μην είμουν πάλι με τα λίτρα μου εκεί θα κατέληγα. Εκτός αυτου, πόσα μικρά γεννάνε περίπου τα guppies?
|
|
||||
|
||||
![]()
μου εχουν γεννησει απο δεκα μεχρι πανω απο 50..παιζει ρολο η ηλικια του θηλυκου..το μεγεθος..η καλη διατροφη....κ.τ.λ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict | KOKOBAS | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 22-03-08 19:53 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
ερώτηση νέου: tetra χήρα έγγυος?? | gkagad | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 27-09-04 16:41 |