|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σκατοφάγος = http://images.google.com/images?gbv=...=&aqi=&start=0 (την ονομασία την πήρε για ευνόητους λόγους) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα πρόσεξε ... θέλει πολύ διάβασμα ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αν βγάλο τα convict και τα βάλω μέσα σε μια γυάλα που έχω θα είναι εντάξει? έχουν ήδη αρχίσει να κυνηγάνε τα άλλα ψάρια και κάνουν το ενυδρείο άνω κάτω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη velocity : 13-10-09 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω λεμε για 60 λιτρα οτι ειναι ανεπαρκη...μιλαμε για στρωσιματα και καταλληλες μετρησεις!!! πως ειναι δυνατον να ζησει καποιο ψαρι σε γυαλα!!!??? ![]() ![]() δεν ακουσες τις συμβουλες των παιδιων και να που τωρα εχεις προβλημα! οπως ηταν αναμενομενο με μαθηματικη ακριβεια!! κανεις δε σου τα λεει για να περασει την ωρα του..ολοι θελουν να βοηθησουν...αν δεν σεβεσαι τη γνωμη των εμπειροτερων....
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω που να τα δώσω ρε γμτ (τα άλλα ψάρια). Κι αυτός ο μλκς στο petshop, του έλεγα θέλω αυτό, αυτό... αυτό... και αντί να μου πει δεν κάνουν για τα λίτρα σου, μου τα έδωσε έτσι.
|
|
||||
|
||||
![]()
δωσε ταπισω στο πετσοπ....αυτος σου τα φορτωσε.
|
|||
|
|||
![]()
και τι να του πω? γεια σου, έκανα μλκία που πήρα αυτα τα ψαρια και εσυ ακόμα πιο μλκς που μου τα έδωσες και τώρα πάρ' τα πίσω?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω οτι με παπαγαλοψαρα οσκαρ και παγκασιους στο ενυδρειο σου δεν προκυτε ποτε να δεις μωρα convict οσο προστατευτικη και αν ειναι η γονεις δεν θα τα καταφερνουν να τα προστατεψουν.
το καλητερο ειναι να τα δωσεις ολα πισω και να παρεις γκαπυ οσο ειναι νωρις για να μην ταλαιπωρουνται αλλο τα ψαρακια σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποιο πιθανόν είναι να φάνε τα convict τα άλλα ... παρά τα άλλα έστω και ένα μικρό ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict | KOKOBAS | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 22-03-08 19:53 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
ερώτηση νέου: tetra χήρα έγγυος?? | gkagad | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 27-09-04 16:41 |