|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά που θα βγάλεις από το φυτεμένο τι θα τα κάνεις;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασεις ? Εχει βυθο 1*0,35-0,40 ? Α ναι μπορεις να συνδυασεις 2 ειδη (κοχυλοψαρα + ψαρια πετρας)....
Αν μαλιστα έχεις υπομονη μπορει να βρεις και Ν. similis που δεν έχει μεχρι τωρα κανεις στην Ελλαδα. Σε συνδυασμο με ενα ειδος july μπορεις να φτιαξεις κατι πολυ καλο.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33303 Επειδη εχω δοκιμασει το συνδυασμο και στα 120 λιτρα στο ριο 125 θα εισαι οκ . Δεν υπάρχουν αψημαχιες. Ομως να ξερους οτι και από τα 2 ειδη θα εχεις πολλές γεννες και σύντομα θα πρεπει να αφαιρεις ψαρια..... |
|
||||
|
||||
![]()
80x35x40
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο....τι λες για neolamprologus stappersi???
εχω μικρα 2 εκατοστων να σου δωσω.....ειναι πανεμορφα και σπανια στη χωρα μας... ![]() (προσωπικα δε γνωριζω καποιον στη βορεια ελλαδα που εχει εκτος απο τον kisifer)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.
Πρέπει να βρω χρόνο για να το ξεστήσω και να το φτιάξω από την αρχή. Εφόσον έχεις συχνά γέννες θα με ενδιέφερε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Παρουσίαση - Μίνι Τανγκανίκα 54λ - 'Lamprologus' stappersii | Kisifer | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 24-05-09 23:13 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |