|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο....τι λες για neolamprologus stappersi???
εχω μικρα 2 εκατοστων να σου δωσω.....ειναι πανεμορφα και σπανια στη χωρα μας... ![]() (προσωπικα δε γνωριζω καποιον στη βορεια ελλαδα που εχει εκτος απο τον kisifer)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος.
Πρέπει να βρω χρόνο για να το ξεστήσω και να το φτιάξω από την αρχή. Εφόσον έχεις συχνά γέννες θα με ενδιέφερε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε εισαι...τα μικρα μου σε περιμενουν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν λοιπόν επιλέξω τα neolamprologus stappersi μπορώ να βάλω μαζί και άλλα ψάρια ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα N. stappersi ειναι πολυ καλη επιλογη - επειδη οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι μικρες θα προτεινα να μεινεις με ενα ειδος - το οποιο σιγα σιγα θα κανει αποικια.
Με "σοφο" aquascaping θα μπορουσες ενδεχομενως να βαλεις κι ενα ζευγαρι (διαπιστωμενο) Julidochromis transcriptus (αλλά αντε βρες ζευγαρι). |
|
||||
|
||||
![]()
N. stappersi πόσα να βάλω ;
Tην Κυριακή μου είπαν για ένα "βραχόψαρο" μικρό σε μέγεθος που στα χρώματα μοιάζει με μικρή φροντόζα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 15-10-09 στις 13:52 |
|
|||
|
|||
![]()
Neolamprologus sexfasciatus (πολυ επιθετικα) και Ν. tretocephalus (λιγοτερο επιθετικα αλλά δεν παυει να), ειναι τα δυο ειδη που μοιαζουν με φροντοζα, αλλά τα λιτρα και οι διαστασεις ειναι απαγορευτικα και για τα δυο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Παρουσίαση - Μίνι Τανγκανίκα 54λ - 'Lamprologus' stappersii | Kisifer | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 24-05-09 23:13 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |