|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
....δυο συμβουλες και μονο για να δεις ζωντανα-πρασινα τα φυτα σου...
...-βγαλε το κερατοφυλλο ...-βγαλε τον πλεκο μπας και δεις τους εχινοδωρους να μεγαλωνουν και να ειναι θηρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλέκω γιατι ? Και με της αλγες τι θα κάνω δεν θα πρέπει να εχω έναν αλγοφαγο μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω. βασικά βγάλε το κερατόφυλλο γιατί ρουφάει πολλά νιτρικά και τα στερεί από τα υπόλοιπα φυτά. Το πόσα νιτρικά σου τραβάει θα το καταλάβεις από την ανάπτυξη του κερατόφυλλου σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είναι καλό στην αρχή για τον έλεγχο των νιτρικών αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει αηδία.
Τώρα αν μπορείς να δώσεις χοντρικά γύρω στα 150 ευρώ για να πάρεις ένα φωτιστικό ανοιχτού τύπου όπως λες, πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο. Εγώ πάντως αυτό έκανα και είδα φως (και τα φυτά μου το ίδιο) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω κανει ολλα αυτα που ειπατε.... τωρα θα δουμε σε λιγες μερες αν εχω καμια εξελίξει, θα πάω να παρω κ ανακλαστήρες ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ξέρεις πάντως ότι σε οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις (λίπανση, φωτισμός) τα φυτά θέλουν γύρω στις 3 βδομάδες για να προσαρμοστούν. Οπότε μη βιαστείς να κρίνεις τα αποτελέσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλος έγινε το ξερω οτι θελει υπομονή ....
![]() ------------------------- Το παραγειλα απο βδομαδα θα το εχω http://www.fishsupply.com/shggt-a3912.html ειναι το μεγαλο με τα 54w Ελπίζω με αυτο να δω τα φυτά μου να ανθίζουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eliteaguarium : 06-10-09 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ φωτιστικό. εγώ το πήρα από δω το διπλό με 39watt στα 105 ευρώ
+ 7 ευρώ για λάμπες. Το μεγάλο με δυο 54watt ήταν στα 125 ευρώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλο φενετε το εχω δει και στο waterin σε λειτουργια.
Τωρα απο λαμπες για προτινετε τι ειδος χρωμα να παρω ? Απο φυτα εχω Valisineria ,Αχυνοδορους ,Anubia,java δεμένο στο ξύλο,η λεγομένη τοματιά. Σκεφτομαι να βαλω κ αλλα φυτα java ferm κ.α. Οριστε και φωτός. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρε παιδιά, για πείτε την γνώμη σας...... | Sotiris7 | Δίσκοι | 77 | 28-08-08 21:30 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |