|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι να ειναι ειδικες για Φυτα .. τα δικα σου φυτα πως πανε ? μπορεις να ανεβάσεις φώτο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για φυτά δεν ξέρω, αλλά από άλγες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός...αλλά δεν είναι μόνο θέμα φωτισμού...κι όπως ξέρεις μου αρέσει να πειραματίζομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου άρεσεν πολύ οι πέτρες! Και αυτό το φυτό στο χαλίκι που θέριεψε και πάει να γίνει χαλί τι είναι; cuba; |
|
||||
|
||||
![]()
στις άκρες είναι micranthemum umbrosum και στο κέντρο glosso (το συγκεκριμένο είναι ευγενική χορηγία raven)
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το υπάρχον φωτισμό Τ8 80W συνολο δεν είχα ποτε αλγες με 9 ώρες την ημερα....
Λετε να εχω πρόβλημά με το καινούργιο φωτιστικό ? Θα χρειαστώ να παρω και ολοκληρομενο συστημα Co2? Ehhhhh,......,....,.....,.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλήμερα σε όλους .
![]() Επιτελούς πήρα το φωτιστικό GLO T5 2x54w της HAGEN Οι λαμπες που πηρα ειναι Arcadia T5 PLANT PRO και Life GLO T5 6700K Το επόμενο βημα ειναι μια μπουκάλα Co2 συν το μηχανισμό που ελέγχεις της φυσαλίδες και την παροχή . Ξεκηνισα με 2 ωρες την ημερα για αρχη για να μην εχω εκρηξεις απο αλγες ....και μερα με με την μερα ....ανεβάζω και μια ώρα την φωτοπεριοδο . Αυτα ελπειζω να σας αρεσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι φωτογραφίες είναι με μια βδομάδα διαφορά. Η δεύτερη τραβήχτηκε την προηγούμενη παρασκευή. Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μεγαλύτερα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρε παιδιά, για πείτε την γνώμη σας...... | Sotiris7 | Δίσκοι | 77 | 28-08-08 21:30 |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |