|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω πατριωτη!ολο γεννανε δεν κανουν τιποτα αλλο!παλαιοτερα ειχα δοκιμαση να βγαλω μικρα αλλα απετυχε η οποια προσπαθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο αν συμβαινει, εννοω τις γεννες, θα γινεται χαμος μεσα στο ενυδρειο σου, βγαλε ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
με τοπου γενναει η θυληκια παει ο αρσενικος και τα τρωει.ετσι δεν εχουμε τρομοκρατιες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μηπως τα τρωει γιατι καταλαβαινει οτι δεν μπορει να τα προστατεψει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampis 1969 : 05-10-09 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα μονα τους για 2 γεννες με τυρφη φουλ και το νερο ειχε μαλακωσει αρκετα αλλα παλιτα τρωγανε και οι δυο γονεις!ειχα ακολουθησει πιστα τις οδηγιες αναπαραγωγης αλλα τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δε γινεται να βγαλεις γεννες με τοσα ψαρια μεσα στο ενυδρειο σου κ μαλιστα ψαρια που δεν ταιριαζουν με τα αλλα, τα τυραννας ετσι
|
||||
|
||||
![]()
μετα και τις νεες αλλαγες........
αλλαγη χαλικι σε λευκο και εφυγαν σιλβερ σαρκ ,ροδοστομοι ,κλοουν ,σκαλαρι προστεθηκαν ξυλα και ανουμπιες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α και κατι αλλο,,,που τις βρηκες αυτες τις κιχλιδες..?και ποσο..?
|
||||
|
||||
![]()
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν είχες τραυματισμένα πτερύγια στα σκαλαρια από το severum και το green acara!!! Εκανες καλά και άλλαξες το συνδυασμό ψαριών αλλά έκανες κακά που έμπλεξες αφρικάνικα με αμερικάνικα ψάρια. Ασε που αν μπορούσαν να ζουν μαζί severum και frontosa θα χρειαζόταν ενα τεράστιο ενυδρείο. Πάντα φιλικά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Frontosa βλεπω ή με γελαν τα ματια μου? Εχεις ιδεα τις απαιτησεις αυτου του ψαριου και ποσα λιτρα χρειάζεται? Ειναι εντελως ασχετα με τα αλλα που εχεις που θελουν κοντα στο 6.5 Ph τα frontosa τα εχουν βρει και σε μερη με 9pH και θελουν τουλαχιστον 400-500 λιτρα για τον ελαχιστον αριθμο αυτον των ψαριων (1M 2F) . Κανε κατι με τα ψαρια σου και πριν πας να παρεις καποιο ψαξε λιγο τις απαιτήσεις του ειναι κριμα πραγματικα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανεις λαθος ειναι σκαλαρι μου ξεμεινε αλλα δε μου παει καρδια να το δωσω το εχω απο μορω και ειναι ο ταυρος μου!στη χαλκιδα εχει παρα πολλα ειδη κηχλιδες και γενικα ψαριων σε αρκετα καλες τιμες σε σχεση μετην αθηνα!!!ολα κυλανε αρμονικα το καθενα κοιταει την δουλεια του και παρολο που ειναι αγρια ειδη δεν εχω προβληματα μονο το σεβερουμ κοβει τις ανουμπιες και ηfrontosa που σκαβει σαν μπουλντοζα!!!!!η μετρισεις ειναι ακριβως οποως αναγραφονται στην παρουσιαση το σεβερουμ ειναι γιγαντας και το εχω απο μικρο καταλαβαινει καθε κινησει μεσα στο σπιτι φοβερο ψαρι τι να πω!το καλοκαιρι θα στιθει 500αρι για frontosa και το υπαρχον 180 θα ειναι του σεβερουμ και ακαρα αποκλειστικα!!!!!παιδια πως σας φενεται το νεο set up
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|