να μαι και εγω με 180λ
2 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις:
Όγκος:180l Κατηγορία:αμερικης κυριως Φυτά:ανουμπιες Ψάρια / Άλλα είδη:σεβερουμ -σκαλαρια -ακαρα -σιλβερ σαρκ-κλοουν-ροδοστομοι-πλεκο Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μπλε Φωτισμός:pwerglo 25w*2 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εξωτερικο dolphin c-1300 Θερμοστάτης:200w Λίπανση: Παροχή CO2: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:1φορα την εβδομαδα 30 λιτρα Θερμοκρασία:27 το βραδυ θα ανεβασω και αλλες φωτο γιατη αυτην τη στιγμη οφωτισμος του δωματιου δεν ειναι καταληλος για φωτο αρχιστε να πυροβολατεzwzwzw:grin::grin::grin: |
περιμενουμε και φωτο απο ολο το ενυδρειο ...
για την ωρα: για τα περισσοτερα ειδη σου θα πρεπει να κατεβασεις τις σκληροτητες και το πεχα σου.. οι αλλαγες θα πρεπει να γινουν τουλαχιστον 60λιτρες και μαλλον λιγο λεω γιατι εχεις μεγαλη ιχθυοφορτιση.... το ξερεις κι εσυ οτι πρεπει να αποχωριστεις καποια ψαρια..δε γινεται να τα κρατησεις ολα αυτα....:( |
8 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
πολυ ομορφο δικε μου........ αν και μου αρεσουν τα μικρα ψαρια με εντυπωσιασε.....!!!!
|
πρεπει να κανεις επειγοντως αλλαγη στη συνθεση των ψαριων σου, καλη συνεχεια
|
Σαν διακοσμιση δεν ειναι ασχημο....
Ομως ειναι πολύ μικρο το ενυδρειο γι'αυτα τα ψαρια.... |
Παράθεση:
|
Αν κρινω απο τη τριτη φωτο ετοιμασου για γεννα απο τα σκαλαρια σου.
|
Παράθεση:
|
αυτο αν συμβαινει, εννοω τις γεννες, θα γινεται χαμος μεσα στο ενυδρειο σου, βγαλε ψαρια
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
φιλε μου δε γινεται να βγαλεις γεννες με τοσα ψαρια μεσα στο ενυδρειο σου κ μαλιστα ψαρια που δεν ταιριαζουν με τα αλλα, τα τυραννας ετσι
|
8 Συνημμένο(α)
μετα και τις νεες αλλαγες........
αλλαγη χαλικι σε λευκο και εφυγαν σιλβερ σαρκ ,ροδοστομοι ,κλοουν ,σκαλαρι προστεθηκαν ξυλα και ανουμπιες |
Παράθεση:
α και κατι αλλο,,,που τις βρηκες αυτες τις κιχλιδες..?και ποσο..? |
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν είχες τραυματισμένα πτερύγια στα σκαλαρια από το severum και το green acara!!! Εκανες καλά και άλλαξες το συνδυασμό ψαριών αλλά έκανες κακά που έμπλεξες αφρικάνικα με αμερικάνικα ψάρια. Ασε που αν μπορούσαν να ζουν μαζί severum και frontosa θα χρειαζόταν ενα τεράστιο ενυδρείο. Πάντα φιλικά.:)
|
Frontosa βλεπω ή με γελαν τα ματια μου? Εχεις ιδεα τις απαιτησεις αυτου του ψαριου και ποσα λιτρα χρειάζεται? Ειναι εντελως ασχετα με τα αλλα που εχεις που θελουν κοντα στο 6.5 Ph τα frontosa τα εχουν βρει και σε μερη με 9pH και θελουν τουλαχιστον 400-500 λιτρα για τον ελαχιστον αριθμο αυτον των ψαριων (1M 2F) . Κανε κατι με τα ψαρια σου και πριν πας να παρεις καποιο ψαξε λιγο τις απαιτήσεις του ειναι κριμα πραγματικα
|
δεν κανεις λαθος ειναι σκαλαρι μου ξεμεινε αλλα δε μου παει καρδια να το δωσω το εχω απο μορω και ειναι ο ταυρος μου!στη χαλκιδα εχει παρα πολλα ειδη κηχλιδες και γενικα ψαριων σε αρκετα καλες τιμες σε σχεση μετην αθηνα!!!ολα κυλανε αρμονικα το καθενα κοιταει την δουλεια του και παρολο που ειναι αγρια ειδη δεν εχω προβληματα μονο το σεβερουμ κοβει τις ανουμπιες και ηfrontosa που σκαβει σαν μπουλντοζα!!!!!η μετρισεις ειναι ακριβως οποως αναγραφονται στην παρουσιαση το σεβερουμ ειναι γιγαντας και το εχω απο μικρο καταλαβαινει καθε κινησει μεσα στο σπιτι φοβερο ψαρι τι να πω!το καλοκαιρι θα στιθει 500αρι για frontosa και το υπαρχον 180 θα ειναι του σεβερουμ και ακαρα αποκλειστικα!!!!!παιδια πως σας φενεται το νεο set up
|
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υποθετω οτι θελεις το καλυτερο για τα ψαρια σου! Δε θελω να σε πεισω σε κατι ... απλα να το ψαξεις ακομα πιο πολυ! |
νομιζω πως αν το υπομνημα δεν ηταν ιδιαιτερα σαφες σε σενα...τοτε η απαντηση του γιωργου το αποσαφηνιζει περισσοτερο...;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board