|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβω: αν αντί ερυθρομυκίνη ρίξει κανείς άλλο αντιβιοτικό δεν θα "καθαρίσει" τη BGA; Ή απλά δεν ξέρουμε αν θα επηρρεάσει και τα ψάρια/βιολογία;
Είναι δηλαδή θέμα του να πειραματιστεί κάποιος για να βεβαιωθούμε; ------------------------- Λοιπόν: μετά από επικοινωνία με φίλο μου γιατρό, μου είπε ότι η ερυθρομυκίνη έχει αντικατασταθεί από την "κλαριθρομυκίνη". Μήπως αυτή μας κάνει δουλειά; Επίσης, στο google βλέπω ότι το Maracyn που πουλάνε ( ; ) στα ενυδρειακά, είναι ερυθρομυκίνη. Ή το καταργήσανε και αυτό; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 24-09-09 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
είναι ψευδοερυθρομυκίνες, έχουν κάποια συστατικά που πολεμούν τα μικρόβια αλλά δεν είναι η καθαρή ερυθρομυκίνη. από όι καταλαβαίνω πάλι ο κλήρος πέφτει στον γενναίο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ο γιατρός λέει ότι η κλαριθρομυκίνη δεν είναι λιγότερο δραστική, τουλάχιστον όταν χρησιμοποιείται στους ανθρώπους... τώρα για το BGA δεν ήξερε φυσικά...
Μάκη, αναμένουμε το report σου ως ειδικού, όταν με το καλό ![]() Κι εγώ πάντως τη συσκότιση θα χρησιμοποιούσα ως πρώτο "όπλο"... |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο ξεσκεπαζω το ενυδρειο κ ελπιζω να μην βρω αλγη αλλα να βρω ενταξει τα ψαρια . εχω λιγο αγωνια μη μου παθανε τιποτα μεσα στα σκοταδια. κ αταιστα . μπορει να τα ξεσκεπασω το απογευμα ουτος η αλλως την νυχτα δεν εχει φως,,.
|
|
||||
|
||||
![]()
η αλγη εφυγε αλλα τα φυτα δεν μεγαλωνουν γιατι?
κh=4 gh=12 (θα το μειωσω) ph=7.2 nitrite NO2=0 nitrate NO3=5mg/lt NH4=0 NH3=0 και δημιουργουντε κ κατι τρυπες στα φυλλα του εχινοδορου 2 λαμπες ροζ 1 λευκη true ligh τις ροζ θα τις αλλαξω μεσα στη βδομαδα για τι τρεχουν πολυ καιρο μηπως εχει πεσει η αποδωση τους. ριχνω λιπασμα τo flourish.οσο λεει η δοσολογια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.finostrom.com.gr/images/a...lizers/map.htm http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html |
|
||||
|
||||
![]()
NO3 ΠΩς το ανεβαζουμε??? ταιζουμε φουλ???
οιλαμπεσ ειναι μια τ8 κ μια τ5 .τρχουν καιρο μορει και ενα χρονο η μια. δεν θυμαμε. καλιο θα παρω κ θα τους ριξω να παρω κ αυτα τα χαπακια για τις ριζες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ ...!!! | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 11:17 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |