|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, όντως ισχύει - το επιβεβαίωσα σε φαρμακείο σήμερα το πρωί.
Βασικά, νομίζω ότι απλά πρέπει να "μεταβεί" κανείς σε διαφορετικό αντιβιοτικό. Ας βρουμε κανα γιατρό να μας πει ποιό να πάρουν τώρα όσοι έχουν πρόβλημα ΒGA... Γιατί το κατήργησαν άραγε; Στο φαρμακείο δεν ήξεραν να μου πουν. Ίσως δε βγάζανε αρκετά ¤¤¤ (η ερυθρομυκίνη ήταν από τα παλαιότερα - και φθηνότερα ίσως)... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά επειδή το έχω ψάξει το θέμα δεν υπάρχει αυτή την στιγμή αντικαταστατο φάρμακο
------------------------- Παράθεση:
Την bga δεν νομίζω να την χαλάσει ……….τα ψάρια σου όμως ??????????? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ko$ta$ : 23-09-09 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβω: αν αντί ερυθρομυκίνη ρίξει κανείς άλλο αντιβιοτικό δεν θα "καθαρίσει" τη BGA; Ή απλά δεν ξέρουμε αν θα επηρρεάσει και τα ψάρια/βιολογία;
Είναι δηλαδή θέμα του να πειραματιστεί κάποιος για να βεβαιωθούμε; ------------------------- Λοιπόν: μετά από επικοινωνία με φίλο μου γιατρό, μου είπε ότι η ερυθρομυκίνη έχει αντικατασταθεί από την "κλαριθρομυκίνη". Μήπως αυτή μας κάνει δουλειά; Επίσης, στο google βλέπω ότι το Maracyn που πουλάνε ( ; ) στα ενυδρειακά, είναι ερυθρομυκίνη. Ή το καταργήσανε και αυτό; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 24-09-09 στις 08:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
είναι ψευδοερυθρομυκίνες, έχουν κάποια συστατικά που πολεμούν τα μικρόβια αλλά δεν είναι η καθαρή ερυθρομυκίνη. από όι καταλαβαίνω πάλι ο κλήρος πέφτει στον γενναίο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ο γιατρός λέει ότι η κλαριθρομυκίνη δεν είναι λιγότερο δραστική, τουλάχιστον όταν χρησιμοποιείται στους ανθρώπους... τώρα για το BGA δεν ήξερε φυσικά...
Μάκη, αναμένουμε το report σου ως ειδικού, όταν με το καλό ![]() Κι εγώ πάντως τη συσκότιση θα χρησιμοποιούσα ως πρώτο "όπλο"... |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο ξεσκεπαζω το ενυδρειο κ ελπιζω να μην βρω αλγη αλλα να βρω ενταξει τα ψαρια . εχω λιγο αγωνια μη μου παθανε τιποτα μεσα στα σκοταδια. κ αταιστα . μπορει να τα ξεσκεπασω το απογευμα ουτος η αλλως την νυχτα δεν εχει φως,,.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΥ ...!!! | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 11:17 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |