|
|
||||
|
||||
![]()
Το lido ειναι ενα "περίεργο" ενυδρείο λογω των διαστασεων του. Μη σας ξεγελάει που είναι 120 λίτρα. Το μήκος του 60 εκ ειναι πολύ μικρό ακόμα ισως και για τα τιγράκια που θελουν κοπάδι πάνω απο 7-8 ψάρια.
Silver shark ξεχασε το.... Το ενυδρειο αυτο σε περιορίζει αρκετά... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, όντως παρόλο που είναι 120lt σε χωρητικότητα οι διαστάσεις του περιορίζουν τις επιλογές.
Να σας πω τι έχω κάνει μέχρι στιγμής: στρώσιμο νερού ένα μήνα με τακτικές αλλαγές, αντιχλώριο και βακτήρια σε υγρή μορφή, έβαλα δύο χρυσόψαρα για να μην είναι νεκροταφείο το ενυδρείο. Τέλος, αφαίρεσα το εσωτερικό φίλτρο (κερδίζοντας έτσι περισσότερο χώρο) και τοποθέτησα εξωτερικό φίλτρο Hydor Prime 20 και θερμοστάτη. Η θερμοκρασία ειναι στους 26 βαθμούς C. Περιμένω παρατηρησείς, ευχαριστώ ![]() ------------------------- Ξέχασα να αναφέρω ότι μπόλιασα το ενυδρείο.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sophie : 14-09-09 στις 13:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω κακή εμπειρία από το συγκεκριμένο φίλτρο! Χαλάσαν γρήγορα τα κουμπώματα δεν ανοίγε εύκολα για καθάρισμα και μου έκανε στο τέλος νερά, και το είχα σε λεκανάκι... Δεν το κράτησα ούτε 6 μήνες! Ίσως ήμουν άτυχος για τις ζημιές, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο στη χρήση του! Με γάνιασε! Εγώ πάντως ΠΟΤΕ ΠΙΑ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λες κι εσύ μπορεί να ήσουν άτυχος. Είχα επιλογές να πάρω φίλτρο άλλων επωνυμιών αλλά με συμβούλεψαν να πάρω το Hydro. Είναι νωρίς βέβαια για να μου παρουσιάσει πρόβλημα, θα δείξει στην πορεία
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lido 120 | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-05-09 20:25 |
JUWEL LIDO 120 | petros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 46 | 16-05-08 11:01 |
120 λιτρα- lido | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 17-02-08 00:01 |
Rio 125 & Lido 120.... | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 09-12-07 19:33 |
Lido 120.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 08:41 |