|
|
||||
|
||||
![]()
αλλος τροπος δν υπαρχει?? διαβασα οτι γινεται!
![]() ------------------------- με αμμωνια πως γιναιτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gangster95 : 13-09-09 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 κατσε διαβασε καλα ολα τα υπομνηματα για αρχαριους θα σου δειξουν σωστα το δρομο για ενα σωστο ενυδρειο εδω σου απανταμε οτι ρωτας αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα που ρωτας δεν σε καλυβουν πληρως
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() το 2ο θα μου φανει πολυ χρησσιμο! σε ευχαριστω παρα πολυ! ![]() α! σε περιπτωση υπερπληθυσμου τα νεα μικρα ψαρακια θα τα χαριζω σε φιλους ή θα τα πουλαω σε πετ σοπ ετσι? |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το ιδιο κανω.καλυ επιτυχια και περιμενουμε να δουμε το καινουριο σου ενυδρειο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
χειλια ευχαριστω!!!!!!!! βεβαια! με το που θα ειναι ετημο θα ανεβασω φωτογραφιες! ειμαι τοσο χαρουμενος και ενθουσιασμενος! και παλι σας ευχαριστω ολλους! ------------------------- δεν διαβαζεις. σου εδωσα 2 υπομνηματα το ενα ειναι το μπολι και το αλλο το στρωσιμο με αμωνια ![]() ![]() ![]() .................................................. ................................ γραφαμε μαζι[/quote] χειλια ευχαριστω!!!!!!!! βεβαια! με το που θα ειναι ετημο θα ανεβασω φωτογραφιες! ειμαι τοσο χαρουμενος και ενθουσιασμενος! και παλι σας ευχαριστω ολλους! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gangster95 : 13-09-09 στις 14:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα φιλε μου χαρα μας να σε βοηθαμε σε καθε σου προλημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
1α! και κατι ακομα φιλοι μου!
![]() στους ποσους βαθμους να βαλω τον θερμοστατη? παιδια θελω το καλυτερο για τα ψαρακια μου!!! 2και πραγματικα φοβαμε μη με κοροιδεψουν στο πετ σοπ..... εχω ενα χρυσοψαρο σε γυαλα....τωρα πλεων ξερω πως δεν ειναι σωστο... ![]() ![]() ![]() ![]() τα ψαρακια που ειναι σε γυαλα ουσιαστικα αργοπεθαινουν......τι να το κανω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Μπορεί καποιος να με βοηθήσει? | kpaulos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 16-01-09 20:05 |
ξερει καποιος???? | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 23:46 |
Durso Standpipes.To χει κανει καποιος? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-05-06 08:08 |