|
|
||||
|
||||
![]()
θα γεννησουν οι αλλες θυληκες.... μην αγχωνεσαι!!!! γεννανε σαν κουνελια τα γκαπι...... αντε καλο ξεκινημα
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστο φιλε να σαι καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ φροντισε να δωσεις στα υπολοιπα ψαρακια καλες συνθηκες..και απο γεννες μη φοβασαι...θα εχεις αμετρητες!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ να γίνω πάλι ο μαλακας του φόρουμ και να σου πω (σε εσένα GENITORA αναφέρομαι), άσε τις αναπαραγωγές και τις ιστορίες και ψάξτη λίγο με τις συνθήκες του ενυδρείου γενικώς (τι κάνουμε, τη ρουτίνα κτλ) κι όταν μετά από ψάξιμο και σοβαρή σκέψη κατασταλάξεις σε κάποιο ψάρι, ξαναψάξτο για να δεις πως μπορείς να του προσφέρεις τις σωστές συνθήκες. από κει και πέρα οι αναπαραγωγές θα έρθουν μόνες τους.*
*αναφερόμενος σε όλα τα θέματα που έχει ξεκινήσει ο συγκεκριμένος χρήστης παιδια......... σιλβερ σαρκ ειμαι ατυχοσ μονομαχοι απορια Απορίες για guppies γκουραμι tigraki αναπαρωγη ψαρια...... help μικρα γκαμπι |
|
||||
|
||||
![]()
...κιαλλα πολλα που συνχωνεφτηκαν
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=chemical mac;373115]Εγώ να γίνω πάλι ο μαλακας του φόρουμ και να σου πω (σε εσένα GENITORA αναφέρομαι), άσε τις αναπαραγωγές και τις ιστορίες και ψάξτη λίγο με τις συνθήκες του ενυδρείου γενικώς (τι κάνουμε, τη ρουτίνα κτλ) κι όταν μετά από ψάξιμο και σοβαρή σκέψη κατασταλάξεις σε κάποιο ψάρι, ξαναψάξτο για να δεις πως μπορείς να του προσφέρεις τις σωστές συνθήκες. από κει και πέρα οι αναπαραγωγές θα έρθουν μόνες τους.*
...πιπερι και γρηγορα... ![]() ![]() ...πες το "λακαμάς",ετσι για ποιο ομορφα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα αληθεια εβαλες το γκαπυ?
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπραβο πες τα ρε Μακη γιατι θα ξαναβγαλω μυωπια με αυτα που διαβαζω....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσπλασίες σε guppies... (& άλλες χαζές απορίες αρχαρίου!) | uptight | Ζωοτόκα | 17 | 10-10-08 21:23 |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | tsiko | Δίσκοι | 1 | 26-03-07 11:38 |