Απορίες για guppies
paidia ta duo apo ta 6 8ulhka guppy mou einai egkuos peripou posa 8a genhsoun ?????????
|
καλως ηρθες φιλε!:p
σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα..ειναι στους κανονες του φορουμ! το ποσα μωρα θα κανει εξαρταται απο διαφορους παραγοντες και ενας απο αυτους ειναι και η ηλικια.... στις πρωτες εγκυμοσυνες κανουν λιγοτερα μωρα και αργοτερα περισσοτερα...σε μενα εχει τυχει γεννα μεχρι περιπου 70 μωρα... το θεμα δεν ειναι ομως ποσα θα γεννησουν αλλα ποσα θα επιβιωσουν...σε τι ενυδρειο τα εχεις και με τι αλλα ψαρια? για το καλο των ψαριων σου ελπιζω να μη τα εχεις σε γεννηστρα..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360 |
γκαμπι
παιδια πειτε μου λιγο ενα γκαμπι ποσα γεναει περιπου ??????
|
Ένα θυλικό γκάπυ γεννά συνέχεια χωρίς να έχει εποχή ζευγαρώματος. Αν γονιμοποιηθεί μια φορά μπορεί να κάνει ακόμη και 3 γέννες από 10 εώς 30 ψαράκια. Φαντάσου τι γίνεται αν είναι συνεχώς με αρσενικά. Γενικά, σου γεμίζουν το ενυδρείο πανεύκολα και ότι σημαίνει αυτό.
|
τα γκαπι γεννανε καθε 30-40 μερες και να θυμασε οτι παντοτε τα θυλικα πρεπει να ειναι περισσοτερα απο αρσενικα με αναλογια 2-4, 3-6 κ.τ.λ
|
γκαμπι
μπορουν τα μικρα γκαμπι να ζησουν σε γιαλα !!!!!!
|
μπορουν να ζουν σε γυαλλα αλλα ειναι καλυτερα να ζουν σε ενυδρειο μαζι με τα μεγαλα γκαπι
|
Μπορούμε να ζήσουμε εμείς μέσα σε χέστρα .:D
|
για σενα δεν ξερω παντος εγω δεν θα ελεγα οτι μπορω να ζησω εκει :D:D
|
Αφου δεν μπορείς ,τοτε γιατι δίνεις συμβουλή ότι τα ψαράκια να ζουν μέσα σε μια γυάλα όπου κατουράνε και χέζουν και δεν υπάρχει καθόλου βιολογια κλπ κλπ.
|
μπορουν να ζησουν σε γιαλα γιατι το εχω δοκιμασει.
|
:( λυπάμαι που επιμένεις,να λες οτι ζουν μια χαρα μεσα στη γυάλα.
|
;)δεν ειπα κατι τετοιο. το αντιθετο. ειπα οτι ειναι καλυτερα να ζουν σε ενυδρειο
|
οσο πιο μεγαλο ενυδρειο τοσο καλητερα;)
Υ.Γ. ωραια παρομοιωση:smt033 |
λιγα και καλα. :D :D :D :D :D :D :D
|
+1000;)...
|
+-4 το ριξαμε στο διαβασμα :D
|
help
στο ενειδριο μου εχο γκαμπι και χρυσοψαρα αν βαλω κοι θα υπαρχει προβλιμα????????
|
ναι!
τα κοι γινονται τεραστια και για αυτο ειναι ψαρια αποκλειστικα για λιμνες. επιπλεον γκαμπι και χρυσοψαρα δεν πρεπει να τα εχουμε μαζι γιατι τα πρωτα ειναι τρωπικα ενω τα δευτερα κρυου νερου. |
συμφωνω απολυτα
κοι με τιποτα και χρυσοψαρα ή γκαπυ πρεπει να φυγουν για να μεινει τουλαχιστον ενα ιδος, ή τροπικα ψαρια ή κρυου νερου...
|
καλως ηρθες φιλε μου.....:)
καταρχην αν μπορεις πες μας ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου, και ποσα χρυσοψαρα εχεις μεσα γιατι τα χρυσοψαρα θελουν 50λιτρα το ενα.....;) |
Να διορθωθεί και κάτι που ειπώθηκε παραπάνω
Tα guppies γεννάνε κάθε 28 ημέρες περίπου (μέσος όρος), πάνω κάτω 3-4 ημέρες. |
fish food
πια ειναι η καλητερη τροφη για τα γκαμπι???
|
Παράθεση:
|
ζωοτοκα
πιο ειναι το αγαπημενο σασ ζωοτοκο ψαρι εμενα ειναι το γκαμπι!!!!
|
....poecilia wingei
κοινος Endlers |
και εμενα τα endlers ,ειναι φοβερα ψαρακια και πολυ ομορφα.:D
|
εμενα γκαπι. με τρελενουν.
|
Endlers (poecilia wingei) :smt054
|
Ξιφοφόροι και ξερό ψωμί.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board