|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα κάνω, μικρες αλλαγες και θα δουμε...
ενας δίσκος οχι δύο. μου φάνηκε χθες αργα όπως γράφω και πιο πάνω και σήμερα το πρωι ότι ειναι πολυ πιο καλυτερα, εχει το τρέμουλο αλλα όχι συνεχεια και ψάχνει για τροφή μονο που είναι απομονομένος, πιο πολυ για στρεσαρισμένος μου φαινεται τώρα.... Νερό δικτυου. Ναι βάζω καθε βράδυ secheam excel και μια φορα τη βδομάδα secheam flourish (φυσικα τώρα δεν βάζω καθόλου). |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλωριο φανταζομαι χρησημοποιηεις το Prime sachem?? Γιατι τα αλλα διασπουν το χλωριο και αφηνουν χλωραμινη και ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει η στραβη..
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΓΜΑ ΑΠΟΤΟΜΟ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, απλά τρέμει και κινείται πολυ αργα ή μένει σε ένα σημειο και το κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι κατεβάζεις τις σκληρότητες ;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ναι το πιθανότερο είναι να επανέλθει μόνος του και μάλλον είναι θέμα τροφής (δυσπεψία?) .Τουλάχιστον αυτό έγινε σε 2 δικές μου περιπτώσεις ,σε διαφορετικά ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
ναι κατι τέτοια έκανε όταν προσπαθούσε να κινηθεί αλλιώς έμενε κολλημενος σε μία ρίζα.
μακάρι να ήταν αυτο και να μην το πάθει ξανά.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
επειδή το είχα παρατηρήσει και εγώ στα δικά μου που είναι λαίμαργα,ρίχνωντας στεγνά bits...τρώνε αρκετά και μετά αυτά διογκώνονται στο στομάχι τους και αρχίζανε τετοιου είδους προβλήματα.,..απο τότε που έκανα αυτό που σου λέω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο ΥΓ: πρόσεχε λίγο και τις συνθήκες του νερού σου.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο ειναι τουλαχιστον ανακριβες... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την περιπτωση δεν την εχω ξαναακουσει η δει
πως ειναι το ψαρι εχει βελτιωθει καθολου ???? μπορεις να βαλεις μια φωτο ------------------------- προσωπικα αντιχλωριο βαζω μονο σε γεναιες αλλαγες νερου σε μικρες ποσοτητες δεν βαζω α.ο. χρησιμοποιεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 08-09-09 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι μια χαρά ειναι τώρα, υγιέστατο... θα ανεβάσω ενα βιντεάκι το πως ήταν όταν είχε αρρωστήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια !!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ
http://rapidshare.com/files/278252102/diskus.avi |
![]() |
Tags |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΤΡΕΜΕΙ, ΔΙΣΚΟΣ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |
ΑΡΡΩΣΤΟς ΔΙΣΚΟΣ | bill | Δίσκοι | 9 | 18-06-07 17:10 |
ηλικια δισκου??? | alan boy | Δίσκοι | 1 | 23-09-06 09:25 |