|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ και εβαλες βιταμινες αρκει να ειναι για ενυδρειακη χρηση
νομιζω δεν εχεις γραψει σε ποσα λιτρα τους εχεις .....τα ψαρια τα εχεις καιρο το ενυδρειο ειναι στρωμενο εβαλες κανενα καινουργιο ψαρι η διακοσμητικο στο ενυδρειο τελευταια αυτα ειναι που πρεπει να δωσεις βαση και οχι αν εβαλες η οχι βιταμινες οι μετρησεις ειναι σωστες η οχι ...ξανακανε..... ανθρακα γιατι εβαλες συχνες αλλαγες νερου με αντιχλωριο κανε και μετρησεις τσεκαρε τα τεστ μην εχουν ληξει
|
||||
|
||||
![]()
έλα mikele, Ναι φυσικά είναι για ενυδρειακή χρήση οι βιταμίνες και άνθρακα έβαλα μήπως στην μεγάλη αλλαγη που έκανα μπήκε κανενα χημικο στο ενυδρειο....
Τα λίτρα τα έγραψα είναι 260 (ΕΝΥΔΡΕΙΟ: AQUATLANTIS AMBIANCE HOR.) Τα ψάρια είναι 6 μήνες περίπου μαζί και τα πέντε. την Δευτέρα που μας πέρασε έβαλα 2 ancistrus μικρούς. οι μετρήσεις που είχα αργα χθες (με testers της API) ήταν: PH: 6,8 KH: 3 GH: 8 NH4: 0 NO2: 0 NO3:10 Θερμοκρ. ενυδρ. 30 βαθμούς Σημ.: τα άλλα 4 δισκάκια είναι υγιέστατα... Κάτι όμως που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι μεσα σε δύο βδομάδες εχασα 2 corys μικρά αλλα δεν ξέρω και πιο παλια εχω χάσει αλλα 2 corys μικρά (πριν την αλλαγή της Παρασκευής δηλαδή) με το που τα έβαζα μεσα στη βδομαδα παπαλα. |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΑ ΚΟΡΥ ειναι λιγο ευπαθη το καλοκαιρακι
πολλες φορες απο εκει που ειναι οκ την αλλη μερα τα χανεις εφοσον οι μερτησειος ειναι οκ κανε μερικες αλλαγες ακομα αφηνε μια μερα αναμεσα στις αλλαγες κανε συχνες και μικρες σε ποσοτητα τα δυο ψαρια σε τι κατασταση ειναι ? βελτιωθηκαν καθολου ------------------------- νερο δικτυου + α.ο. χρησιμοποιεις ?? μηπως ριχνεις και συμπληρωματα χημικα στο νερο??? ------------------------- NH4: 0 NO2: 0 NO3:10 δε μου φαινονται φυσιολογικες τιμες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 04-09-09 στις 11:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα κάνω, μικρες αλλαγες και θα δουμε...
ενας δίσκος οχι δύο. μου φάνηκε χθες αργα όπως γράφω και πιο πάνω και σήμερα το πρωι ότι ειναι πολυ πιο καλυτερα, εχει το τρέμουλο αλλα όχι συνεχεια και ψάχνει για τροφή μονο που είναι απομονομένος, πιο πολυ για στρεσαρισμένος μου φαινεται τώρα.... Νερό δικτυου. Ναι βάζω καθε βράδυ secheam excel και μια φορα τη βδομάδα secheam flourish (φυσικα τώρα δεν βάζω καθόλου). |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλωριο φανταζομαι χρησημοποιηεις το Prime sachem?? Γιατι τα αλλα διασπουν το χλωριο και αφηνουν χλωραμινη και ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει η στραβη..
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΓΜΑ ΑΠΟΤΟΜΟ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, απλά τρέμει και κινείται πολυ αργα ή μένει σε ένα σημειο και το κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο ειναι τουλαχιστον ανακριβες... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την περιπτωση δεν την εχω ξαναακουσει η δει
πως ειναι το ψαρι εχει βελτιωθει καθολου ???? μπορεις να βαλεις μια φωτο ------------------------- προσωπικα αντιχλωριο βαζω μονο σε γεναιες αλλαγες νερου σε μικρες ποσοτητες δεν βαζω α.ο. χρησιμοποιεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 08-09-09 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω, αλλα για προληψη οχι κατοπιν εορτης.
Tags |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΤΡΕΜΕΙ, ΔΙΣΚΟΣ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |
ΑΡΡΩΣΤΟς ΔΙΣΚΟΣ | bill | Δίσκοι | 9 | 18-06-07 17:10 |
ηλικια δισκου??? | alan boy | Δίσκοι | 1 | 23-09-06 09:25 |