|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο αρκετο καιρο και μιας και σημερα εκατσα σπιτι, αφου κατεβασα τα βουνα που ειχαν φτιαξει
τα μπολντοζακια μου ( frontosa ) ![]() ![]() εβγαλα μερικες φωτο για να τις χαρω μαζι σας.... τα ψαρια ειναι πανεμορφα και πανεξυπνα αλλα δεν μπορει να μεινει τιποτα φυτεμενο και αν τους πας κοντρα στο σετ απ μπορει και να βγαλουν την αμμο στο σαλονι... ![]() ![]() ![]() οτι σχολια δεκτα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε μερικες φωτο φενονται οι τεχνιτες σπηλιες που εχω φτιαξει λογο μεγεθους των ψαριων...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω βαζω το δωματιο εσυ τα υλικα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι υπεροχα ψαρια!!!!
![]() πολυ ωραιες πετρες με φυσικο αποτελεσμα... οι σπηλιες ειναι καλα καμουφλαρισμενες...πολυ μου αρεσε...ποσα λιτρα ειναι θαναση?
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου σκορδα!!!!
![]() ![]() βλεπω και μερικες blu zaire ή κανω λαθος..??? |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραια εγιναν θαναση!!!οντος ποσο λιτρα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() οι πετρες διαλεχτικαν για τα συγκεκριμενα ψαρια ασπρομαυρες αλλα τελικα απο την ενταση του φωτος ( τα λεντς που καποιοι ελεγαν λιγο φως ) εγιναν καφε σκουρο οπου τις βλεπει το φως, κατι σαν μαυρισμα που καναμε εμεις το καλοκαιρι... ![]() ![]() παντος δειχνει οπως λες φυσικοτατο... παντος για να παρεις μια ιδεα τι τραβιξα για να γινει τοσο καλο το καμουφλαζ φαντασου οτι ολο αυτο το βουνο κολληθηκε στο τραπεζι και μετα (με γερανακι ) μπηκε μεσα στο ενυδρειο... οποτε καταλαβαινεις.. τα λιτρα ξερω οτι ειναι λιγα ( 360 ) αλλα ετοιμαζομαι για αλλαγη σπιτιου και κανω υπομονη... μαλλον θα το παω για ΛΙΜΝΗ τανκανιγκα.... και θα κανω και βουτιες για να σας τραβαω φωτο... ![]() ![]() ![]() ------------------------- ???????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 31-08-09 στις 06:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=thanasis76;371783]η αληθεια ειναι οτι εγω παραγγειλα τις απλες τοτε γιατι οι blue htan ακριβες αλλα μαλλον οπως βλεπω κι εγω πρεπει αν ειναι μισες μισες εκτως αν ειναι που καμαρωνουν οι αρσενικοι....
------------------------- Ψαξ'το ομος γιατι οπος θα ξερεις φανταζομαι, υβριδιζουν! πολυ ωραιο το ενυδρειο σου,να το χαιρεσαι..... |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Σωτος;371796]
Παράθεση:
ναι το ξερω και εχεις απολυτο δικιο. αλλα πως να το ψαξω που ακομα ειναι μικρα?? απο τα χρωματα σε 1-2 φενονται για blue αλλα πως να το σιγουρεψω??? ------------------------- παντος επιδη εχω δει φωτο απο ολα τα frontosa γενικα μπλε χρωμα εχουν ολα... και παιζει διαφορα στο ποσο μπλε εχει και στο σχημα του ψαριου... τα δικα μου εχουν ολα το ιδιο σχημα ( πιο τετραγωνισμενα ) και το μπλε ειναι σχεδον ιδιο σε ολα... λιγο παραπανω εχουν 1-2 αλλα το σχημα παραμενει ιδιο σε ολα... απο οσο θυμαμαι τα blue εχουν πιο μακροστενο σχημα απο τα απλα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 31-08-09 στις 08:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο κουκλι μου | akis.orestiada | Δίσκοι | 13 | 14-05-07 16:31 |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |