|
|
||||
|
||||
![]()
Τί θα βάλεις? Ή μας το κρατάς για έκπληξη?
|
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να το κρατησω για εκπληξη... μιας και ελειψα καιρο... την δευτερα λογικα θα ανεβασω φωτο και θα κανω παρουσιαση....χαχαχχα
ετσι για να σκασει και καποιος μοντ ΠΑΝΟΣ.... χαχαχαχχχα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ενας κρυψινους...α πα πα!!!
εννοια σου και το καλοκαιρι ερχεται...ετσι και κανω αποβαση στη συρο....δε θα σου αφησω κιχλιδα για κιχλιδα... (αν βρεις ως τοτε και δεν περιμενεις αλλο ενα 8μηνο να δεις ψαρι.... ![]() ![]() φιλικη συμβουλη....ξεκινα να μαζευεις πισω τις μαλαουι που χαρισες...χε χε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντος απο Tanganyika οτι ειδος και να βαλεις ειναι υπεροχα ψαρια !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το νού σου.... ![]() ![]() ...αν τυχόν και δεν έχουμε φωτό την Δευτέρα. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανουλη ξεχνα το 8αμηνο... τα ψαρια ειναι αθηνα και μου ειπε οτι κυριακη θα μου τα στειλει....
οποτε ναι την δευτερα θα εχετε φωτο... παντος κριμα που δεν βρηκα αυτα που ηθελα για το μαδαγασκαρης.... οσο για τα μαλαουι, δεν θα τα ζητησω πισω, καιρος να παμε σε αλλες κιχλιδες και αλλες συμπεριφορες....
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια οι πρωτες φωτο απο τα ψαρια μου... χθες εγινε η προσαρμογη και το βραδυ θα σας βγαλω και μεσα απο το ενυδρειο
δεν λεω τι ειναι αλλα πιστευω οτι ειναι ευκολος γριφος.... ενα Πανουλη μου.... που εισαι...??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο κουκλι μου | akis.orestiada | Δίσκοι | 13 | 14-05-07 16:31 |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |