|
|
||||
|
||||
![]()
O in the pond σου τα ειπε μια χαρα
![]() ...επισης διαβασε και τα υπομνηματα των αρχαριων...(πολυ χρησημα για καθε αρχη) |
|
||||
|
||||
![]()
παντως και λιγα να βαλεις στην αρχη σε δυο μηνες θα εχεις παρα πολλα γιατι γεννανε σαν τρελλα......
![]() οποτε γνωμη μου ειναι για αρχη να μην σε απασχολησει ποσα θα βαλεις, αλλα να δεις τι χρειαζονται για να ζησουν ανετα..... |
|
||||
|
||||
![]()
αγωρασα πριν λιγο 10 γκαπι και μετα απο 10" απεκτισα μια γεννα 12 μικρων γκαπι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Ανδρέα, έχεις στρώσει το φίλτρο σου? Αν όχι, είναι δύσκολα τα πράγματα με τόσα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
ειχα στο ενυδρειο μου Poecilia velifera με το ιδιο φιλτρο. τωρα το εβγαλα και εβαλα τα γκαπι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεται η αγορά ειδικής θήκης ωστε να ξεχωρίζουν οι γόνοι απ΄τα μεγαλύτερα ψάρια;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα το ενυδρειο εχει πολλα πυκνα φυτα π.χ. κερατοφυλλο και εγερια ζουν αρκετα... |
|
||||
|
||||
![]()
οταν τα μικρα γεννηθουν στο περιβαλλον του ενυδρειου σου ειναι πιο υγειες και επιζουν τα δυνατοτερα. οταν γεννηθουν σε μια γεννηστρα μπορουν να αρρωστησουν πιο ευκολα και μεγαλωνουν πιο αργα. εγω προτιμω να γεννιουντε σε περιβαλλον που ζουν και οι γονεις.
φιλικα Αντρέας |
|
||||
|
||||
![]()
+10..
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω. εχω διαβασει τα φορουμ που μου δωσατε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σου συνηστω να βγαλεις οτι ψεφτικα-πλαστικα πραγματα που δεν υπαρχουν στην φυση. βγαλε το χαλικι και βαλε ενα απλο ή ασπρη αμμο που ειναι και ωραια....
...και απο πλαστικα φυτα αμα εχεις προσπαθησε σιγα σιγα να τα ελατωσεις και να βαλεις κανονικα δες ενα παραδειγμα προς μιμηση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360 |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω. ειναι πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που μου δινεις!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish Only | ΔΗΜΗΤΡΗΣ43 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-12-08 00:25 |
rio 125 fish only | mixalis | Fish Only | 7 | 22-11-08 15:38 |
Fish-Only | meni | Fish Only | 9 | 23-09-08 23:27 |
fish only | ginodim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 29-03-07 11:10 |
Fish ID | Manos M. | Malawi | 2 | 08-02-05 20:10 |