|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια το Aquasafe της Tetra το οποιο κανει 12,50 τα 250 ml....και οι οδηγιες λενε 5 ml για καθε 10 λιτρα νερου....
δηλαδη αυτο το αντιχλωριο που λετε εξαφανιζει ''ολα'' τα βλαβερα στοιχια του νερου...? |
|
||||
|
||||
![]()
To Αgua Safe δεν ειναι φαρμακο!
Το χλωριο που μπαινει στο νερο αντιδρα με οποιαδηποτε αμμωνια υπαρχει σε αυτο και δημιουργει χλωραμινες.Το νερο αυτο ειναι ακαταλληλο για ψαρια! Η χλωραμινη μπορει ν'αφαιρεθει με αερισμο του νερουπεριπου 5 ημερες η με aguasafe μαζι με φιλτρο ζεολιθου-ανθρακα. ΠΕΤΡΟΣ 21 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου εχεις κονε χρησιμοποιησε το για να πινεις οχι για το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι εταιρειες υδρευσης εχουν αντικαταστησει το χλωριο με χλωραμινη η οποια δεν εξατμιζεται. Ο ενεργος ανθρακας, οπως και ο ζεολιθος απορροφουν το χλωριο και τη χλωραμινη. Αμφιβαλλω ομως οτι η χλωραμινη θα φυγει αν αερισουμε το νερο 5 μερες. (κατι που ειναι ελαχιστα πρακτικο ουτως η αλλως) Και το οποιοδηποτε αντιχλωριο, στην αναλογια που οριζει ο κατασκευαστης, ειναι ικανο να δεσμευσει τοσο το χλωριο οσο και τη χλωραμινη. Το οτι το aquasafe θελει και φιλτρο ζεολιθου- ανθρακα για να απορροφησει το χλωριο/χώραμινη ειναι λαθος. (εξαλλου σκετος ανθρακας θα ηταν αρκετος....) |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά χαρά. Και εγώ την ίδια απορία έχω γιατί και εγώ το ίδιο χρησιμοποιώ. Δλδ να αλλάξω σε seachem prime; Αν ισχύει όντως συμφέρει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφαγιστικό πολυουρεθάνης κατάλληλο για Background; | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 15-04-08 21:31 |
Κατάλληλο ενυδρείο για υψηλών απαιτήσεων | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-07 14:55 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Λάστιχο πληντυρίου, κατάλληλο ή όχι ? | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-07-04 02:39 |