|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια αυτα μαθαινουν οσο ασχολεισαι μαζι τους και οσο περναει ο καιρος και ξεθαρεβουν,απλα οι περισοτεροι περιμενουν οτι αν απο μικρα ειναι τοσο νευρικα και δραστηρια,ετσι θα ειναι για μια ζωη.
To εχω χαιδεψει σε μεγεθος 50cm οχι μονο δεν αρχισε να χτυπιεται στα τζαμια αλλα εδειχνε να του αρεσει. Το εχω δει να ζει για 10 χρονια τουλαχιστον σε καφετερια-εστιατοριο-bowling σε συνοστισμο και εντονο φωτισμο χωρις παλι να αντιδρα νευρικα. Το εχω δει να το ταιζουν με το χερι οπως εκανα παλια στα οscar. Tα δικα μου αν και 5μηνων εχω καταφερει να τα μαθω στο φως απλα ειναι ακομα λιγο εκλεκτικα στο τι θα φανε ορισμενες φορες(οχι παντα). Εχω δοκιμασει παρα πολλες μαρκες και μορφες,στα μονα που δεν λενε ποτε οχι ειναι στο κατεψηγμενο σκουλικι και στο tetra tabmin. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα φιλε μου ειναι πως ποτε δε ξερεις πως θα αντιδρασει ενα ψαρι! Τα δισκακια μου τρωνε και απο εμενα απο το χερι μου και οταν πλησιαζω με φορα στο ενυδρειο απο χαρα (που θα φανε) σχεδον πηδανε εξω απο το νερο ... Οταν ειχε ερθει επισκεψη η αδερφη μου δειλα πλησιασε το ενυδρειο και αυτα εξαφανιστηκαν! Οταν εφυγε και πηγα εγω ξανα εκαναν σαν τρελλα! Το κακο με τους παγκασιους ειναι οτι αν θελουν να κρυφτουν (αν ειναι και τεραστιοι) δυσκολα θα το κανουν! Εχει χρειαστει και εγω να αποχωρηστω ψαρια που μετα απο καποια χρονια εισαι δεμενος μεταξυ τους! Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο?
|
|||
|
|||
![]()
Θερμανση υπαρχει αλλα πιστευω οτι και οι θερμοστατες μπορουν να κανουν δουλεια.
Το λαθος για αυτα τα ψαρια ειναι να φτοιαχτουν κρυψωνες. Θελει να κινειτε συνεχεια και γινετε αρκετα νευρικο-στρες σε οτιδηποτε διακοσμητικο στοιχειο υπαρχει οπως πετρες ξυλα και φυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο φιλος pritanis δε ρωτησε τι γνωμη μας για τα ψαρια και τα λιτρα που τα εχει....επισης γνωριζω πως ξερει οσα σου ειπαμε οι υπολοιποι για τα ψαρια αυτα.... και επισης δεν εισαι γνωστης του πως βρεθηκαν αυτα τα ψαρια στα χερια του και επισης δε προσπαθησε να πεισει κανεναν οτι καλα κανει και τα διατηρει... εσυ ομως επιχειρηματολογεις οτι το "εψαξες" και κατεληξες και ρωτας και τη γνωμη μας...αφου τη ρωτας..δεξου ακομη και απαντησεις που δε σου αρεσουν.... συνεχισε την αναζητηση να ξεθαψεις και αλλα ποστ και καλα ξεμπερδεματα... θα παει μακρια η βαλιτσα?? προσωπικα δε χανω αλλο χρονο στο θεμα....ισως αν βαριεμαι και δε ξερω πως να περασω την ωρα μου... και το ΣΗΜΑΝΤΚΟΤΕΡΟ δεν εδειξες οτι ειπε ο φιλος pritanis. το μηνυμα του ειναι αυτο εγω εχω 3 παγκασιους και 5 μπαλα σαρκ σε 7000 λιτρα και παλι (ειδικα τα παγκασιους) τα λυπαμαι......Τα παγκασιους ειναι τεραστια (περιπου 60εκ) ενω τα μπαλα εχουν γινει σαν τσιπουρες και λογω της υπερκινητικοτητας τους ζοριζονται ακομα και σε αυτο το ενυδρειο......Οποτε αν θες σωστο στησιμο ΠΡΕΠΕΙ να τα αποφυγεις για κοινο οικιακο ενυδρειο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και δεν ήταν moderator τότε ο Pritanis........χε,χε,χε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PANGASIUS 'H GALLAHER.????? | apolonistis | Άλλα ψάρια Ασίας | 22 | 21-07-09 20:45 |
EΝΥΔΡΕΙΟ ELITE EF-1200 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-03-09 13:16 |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |