|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε φιλε πραγματικα δεν παιζεσε,εχεις πει 1002 πραγματα εκτος απο αυτο που ζηταω να μαθω.
Και συνεχιζεις να μου λες πραγματα για να με προκαλεσεις και να μου σπασεις τα νευρα. Πες μου : "ξερεις κατι,δεν εχω ιδεα απο sump φιλτρα και το μονο που κανω ειναι να μπαινω στα topic των αλλων και να τους σπαω τα νευρα φευγοντας εκτος θεματος και απροσανατολιζοντας και τους αλλους αναγνωστες που ισως μπορουν να μοιραστουν τη γνωση τους" Επισης θελω να προσθεσω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπηκα στο forum για να εντιποσιασω κανεναν,μπηκα για να μαθω περισοτερα για τα φιλτρα sump απο αθρωπους που εχουν γνωση στο θεμα και οχι απο spammers που η μονη γνωση που εχουν ειναι ενα google και ενα copy paste. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....καλα ειναι να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα... ...μονος σου ζητας να μαθεις στο αρχικο σου ποστ Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω αρχισει να ανησηχω,νομιζα οτι με το που το δουν,αυτοι που ξερουν θα απαντησουν και θα με βοηθισουν αλλα μεχρι τωρα εχουν απαντησει ολοι αυτοι που δεν ξερουν... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στις δυο ερωτησεις λοιπον που εκανες αρχικα σου απαντηθηκαν και οι δυο,ειτε λιγο ειτε πολυ με την δευτερη λογω ευαισθησιας του φορουμ σε συγκεκριμενα θεματα να "υπερεχει".Για το sump θα μαθεις περισσοτερα αν κανεις και λιγο υπομονη,αλλωστε ειναι καλοκαιρι,ο κοσμος λειπει στις παραλιες κ.λ.π.,δεν ειναι ολοι μ'ενα pc μπροστα. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1 μονο απαντησε σχετικα με τα φιλτρα sump και 2-3 spamarane. Τελος παντον αν καποιος γνωριζει κατι σχετικα με τα sump ας μου στειλει ενα pm. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ξερω και δεν σου λεω και δεν σου στελνω ουτε ΠΜ.
![]() Θα συνεχισω να "σπαμαρω" (οπως κι αλλα 2300+ ποστ-σπαμ που εχω κανει), με μεταφρασεις κειμενων και οχι copy-paste. ![]() Γιατι δεν ρωτας πως φτιαχνεται το σαμπ τους φιλους σου που εχουν χρονια τετοια ψαρια και το bowling που εχει ενυδρειο και ξερει. Αν δεν πραττω σωστα, ξερει το φορουμ τι πρεπει να κανει. Αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ, με κοκκινο ειναι οι αναφορες για το ψαρι, με πρασινο οι αναφορες για το σαμπ. Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι φιλοι μου που λες εχουν αφρικανες και κανουν αναπαραγωγες εδω και πολλα χρονια. To bowling εχει πληρωσει καποια εταιρια για υποστηριξη και περιποιηση μιας και εχει πανω απο 30 ενυδρεια μεσα στο μαγαζι. Το οτι αναφερω τη γνωμη μου και τη προσωπικη μου πειρα πανω σε αυτο το γατοψαρο δεν μου απαγορευει να ειμαι μελος σε ενα forum και να εχω αποψη,oi γνωμες ειναι σαν τις "υφαλοτρυπιδες"(για να το πω πιο κοσμια μην φαμε και λογοκρισια) ο καθε ενας εχει απο μια. Μην κανουμε τα ευκολα δυσκολα,οποιοσδιποτε νοημων ανθρωπος αν διαβαζε θα καταλαβαινε οτι δεν εχω αποριες για τα pangasius αλλα για τα sump. Σε πληροφορω επισης οτι δεν ειμαι και τοσο βαθια νυχτομενος για τα sumps απλα ηθελα να παρω και μια 2η γνωμη απο το forum. Εχω διαβασει τουλαχιστον 30 sites εχω δει τουλαχιστον 20 video για το πως δουλεβουν και πως μπορεις να τα φτοιαξεις ευκολα και γρηγορα με χαμηλο κοστος,αλλα για να απαντησω και στον krisos,οχι δεν το επαιξα ξερολας μπηκα εδω και ζητησα βοηθεια σαν να μην τα εχω δει καν πως λειτουργουν και πως φτοιαχνοντε. Καλο ειναι παντα να το ψαχνεις οσο περισοτερο γινετε και να παιρνεις οσο περισοτερες πληροφοριες γινετε πριν κανεις κατι,και ετσι εκανα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...αμα σου λεω εγω πως εισαι ξερολας! :P ..διαβασε κανενα post σε σχετικο θεμα εχει οτι πληροφορειες θες ...ακομα και για σαμπ ..αλλα εσυ μπορει να μην τις χρειαστεις αφου και αυτες θα τις εχεις στο μυαλο σου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PANGASIUS 'H GALLAHER.????? | apolonistis | Άλλα ψάρια Ασίας | 22 | 21-07-09 20:45 |
EΝΥΔΡΕΙΟ ELITE EF-1200 | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-03-09 13:16 |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |