|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον το σιριαλ συνεχιζεται ο καρχαριας εχει γινει σχεδον ολοκαινουριος και τωρα που φυγαν τα αλλα φαινεται μια χαρα.οχι μονομαχο μου ειπε και ο καταστηματαρχης να μην αλω οκ thanks. αγορασα σημερα 2 τιγρακια πορτοκαλι 2 πρασινα και 2 ramirezi (ειχα αλλα δυο) . ελπιζω να ειναι καλυτερη η χημεια τωρα τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα!!
δυστυχως εχεις κανει οπως οι περισσοτεροι απο εμας στην αρχη πολλα λαθη..αλλα το κακο ειναι οτι τα συνεχιζεις... ![]() θα πρεπει να αποφασισεις τι ενυδρειο θελεις και να διαβασεις για να το καταφερεις..και οχι να αγοραζεις τα ψαρακια που σου γυαλισαν... θα πρεπει να αποχωριστεις καποια ειδη και να κρατησεις αυτα που μπορουν να φιλοξενηθουν σε 100 λιτρα και να τους δωσεις οτι χρειαζονται....αγοραζοντας κι αλλα ψαρια στην παρουσα φαση μονο κακο κανεις... επισης θα πρεπει να αποφασισεις αν θα εμπιστευεσαι το φορουμ η τον καταστηματαρχη σου... δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι του..αλλα εφοσον αυτος σου προτεινε τη συνθεση που εχεις τωρα....εχει και το δικο του μεριδιο ευθυνης... ευχομαι να διαβασεις τα λινκ που σου δωσανε και να κανεις μια νεα αρχη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε μου 100lt ειναι λιγα για τοσα ψαρια που εχεις ...καθε ενα ψαρι απαιτει καποια λιτρα για ζησει αλλιως η θα ψωφισει η θα υποφερει απο νανισμο (δεν θα μεγαλωσει επαρκως και θα πεθανει) ..στο πετσοπ που πας ο τυπος σε εκμεταλευεται σου πασαρει καθε φορα και κατι αλλο για να ξεφορτωνεται το ''εμπορευμα'' του ...κανοντας σε να το αγοραζεις ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν αγοραζω πλεον ψαρια που μου γυαλιζουν προσπαθω να ρω μια χημεια τωρα και διαβαζω καθημερινα εδω περα. Τα τιγρακια δεν κανουν? τα διακοσμητικα ειναι για θαλασσινο ενυδρειο? δεν κανουν?τι διακοσμηση να κανω?ειναι κιτσ ε??
ξεκινησα κ αποχωριστηκα το lifallili kai to αγριο botia που ειχα τι αλλο να κανω? και τι αλλα ψαρια θα ταιριαζανε? το καρχαρια θα τον δωσω σε λιγο καιρο. ακουω προτασεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια περιήγηση στο forum έτσι απλά για να δεις κάποια ενυδρεία κυρίως στις παρουσιάσεις και θα βγάλεις άκρη.
Τα διακοσμητικά υποθέτω ότι είναι πλαστικά και "ουδέτερα" επομένως μπορεί να μην κάνουν κακό από την άλλη ...δεν είναι και ότι καλύτερο όπως θα διαπιστώσεις από τα ενυδρεία που θα δεις.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια διαβαζω καθημερινα αρκετες σελιδες αλλα ακρη ακομα δεν εχω βγαλει σε μεγαλο βαθμο. γιατι δεν μου δινεται ευθειες απαντησεις οσον αφορα την συμβατοτητα?? επισης ειδα εναν πινακα σε μια σελιδα που μου στειλατε αλλα δεν γνωριζω απ εξω και ανακατοτα τις επιστημονικες ονομασιες τους και ειναι δυσκολο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ρ παιδια σιγνωμη κιολας.. ωραια εχει κανει λα8η.. δν λεω.. το παραδιγμα προς αποφυγην δν 8α το παρω στραβα γιατι πιστευω οτι δν ειναι το 8εμα να χαιδεβουμε καποιον αλλα να του λεμε τιν ομη αλη8εια... αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο για καποιον να διαβασει ενα ολοκληρο φορουμ σε λιγες μερες να μα8ει και να κατανοησει ορισμενα πραγματα
δν 8α ιταν καλιτερο απο αυτους που 3ερουν να του ελεγαν οχι δν παει αυτο παει μονο με αυτο χωρις πολες πολες λεπτομεριες ... και το παλικαρι 8α μα8ει σιγα σιγα και ποιο ιρεμα.. ετσι τιν προτι φορα που μπικα εδω ρωτουσα τι μπωρω να κανω για ενα ψαρι μου που πε8ενε και μου ελεγαν γραφε ελληνικα και οχι γρεεκλισ... οκ συμφωνω ... αλλα λιγο βοι8ια δν εβλαψε ποτε κανεναν !!!!! τεσπα ο κα8ενας οπως νομιζει δρα ... αλλα το να του λες διαβασε αυτο και το αλο σε εναν που δν εχει ιδαια μονο να τον μπερδεβετε ποιο πολυ και οχι να τον διευκολινετε!!! τεσπα τι να πω φιλικα παντα ... Γιωργος και εχω σκευτει να γραφω πολυχρομα . αυτο δν απαγορεβετε ετσι δν ειναι ?? ακει να διτε τι 8α διαβαζετε .... λολολολολολ εγω εχω κανει ερωτημα για μια κιχλιδα μου και εχω παρει απαντισεις απο 2 ατομα μονο .. δλδ τι ? 2 ατομα μονο 3ερουνε ?? τεσπα γινομαι κακος τωρα γιατι δν λεω δν ειναι κανενας υποχρεομενος να απαντισει .... τεσπα... φιλε καλη συνεχεια με το ενυδριο σου.. ελπιζω να βγαλεις μια ακρι γριγορα... (αν και δν το πολυκωβω,,) προσπα8ισε γνωμη μου με ποιο μικρα ψαρια (για μενα μια καλι με8οδος 3εκινιματος ειναι τα guppys..διαβασε οσο περισωτερο μπορεις χαρτι και μολιβι για να γραφεις αυτα που διαβαζεις και δν μπορεις καν να τα διαβασεις... κανε λιστες με ειδη ψαριων και δες τι σου αρεσει περισσωτερο απ'ολά!! δυστιχος τα 100 λιτρα ειναι λιγα για αυτα τα ψαρια.. (και τα μικροκαμομενα εχουν τιν ομορφια τους ) καλη συνεχεια και μιν το βαζεις κατω.. !! κεεπ γουοκινγκ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω water
|
|
||||
|
||||
![]()
Δέσαμε τώρα
![]() ![]() ![]() Διάβασε τι σου είπε ο Πάνος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! | angel | Χρυσόψαρα | 15 | 17-06-08 19:06 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
παρακαλω βοηθεια!!!!!!!! | THIRIO-81 | Malawi | 9 | 09-04-07 11:43 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |