|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ενυδρειο στρωθηκε απο τον καταστηματαρχη που το αγορασα αυτος τα εκανε ολα εγω δεν εχω κανει τιποτα μετρησεις ουτε και ξερω. πειτε πια ψαρια ταιριαζουν κ πια οχι μεταξυ τους να δω τι θα κανω ,οσον αφορα αυτον τον καρχαρια δεν νομιζω να τρωει τα ψαρια ειναι ακακος δεν πειραζει κανενα μονο τον πειραζουν. εχω διαβασει πολλα site και συνεχιζω κ διαβαζω και εχω ψιλομπερδευτει, αλλα πιστευω εσεις και η σελιδα θα με βοηθησει πολυ.
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 3 χρονια.... οτι και να χει γινει, θα χει στρωσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδια προσπαθω να μπω σε μια σωστη σειρα για το ενυδρειο μου, εβγαλα το αγριο botia kai to lifalilli και τα πραγματα εχουν ηρεμησει πολυ.θα παω πισω στο μαγαζι και τον γκαλαχερ. μπορω να βαλω εναν μονομαχο?
και τι αλλα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη doukas07 : 21-07-09 στις 11:08 Αιτία: ορθογραφικο λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι να μην βαλεις μονομαχο
|
|
||||
|
||||
![]()
....το pagasius έτσι όπως έχει γίνει το έρμο χλωμό να τα καταφέρει.
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον το σιριαλ συνεχιζεται ο καρχαριας εχει γινει σχεδον ολοκαινουριος και τωρα που φυγαν τα αλλα φαινεται μια χαρα.οχι μονομαχο μου ειπε και ο καταστηματαρχης να μην αλω οκ thanks. αγορασα σημερα 2 τιγρακια πορτοκαλι 2 πρασινα και 2 ramirezi (ειχα αλλα δυο) . ελπιζω να ειναι καλυτερη η χημεια τωρα τι λετε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως αλλαζει τωρα το ενυδρειο. παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! | angel | Χρυσόψαρα | 15 | 17-06-08 19:06 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
παρακαλω βοηθεια!!!!!!!! | THIRIO-81 | Malawi | 9 | 09-04-07 11:43 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |