|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α τωρα καταλαβα να αφερεσω ολη την εσωτερικι σιλικονι με την ξυστρα να βαλω λιγο νερακι και αν χανει πχ αν ειναι πατος μια κοντρα και σιλικονι ?? και στο υψοσ μονο σιλικονι ???
------------------------- παιδια εκανα λαθος τα τζαμια δε πατανε στον πατο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-07-09 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα βγάλεις τη σιλικόνη εσωτερικά όπως ακριβός τα κατάλαβες και με τα χέρια σου θα ασκήσεις πίεση στα τζάμια για να καταλάβεις αν έχουν ξεκολλήσει. αν είναι ξεκολλημένα μην ανησυχείς, θα το καταλάβεις. προσοχή μόνο στην πίεση με τα χέρια, μην μάθουμε ότι σφάχτηκες. δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση. τα υπόλοιπα όπως στα είπα πιο πάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η θα χανει νερο ?? σιγα μι σπαση το κτινος με τα χερια μου τι ειμαι ο ζουπερμαν χαχαχα. σοβαρα τωρα επιδη ειναι δισκολο να σπροξω το τζαμι γιατι εχει πολυ στενο ανοιγμα αυτοσ που το εφτιαξε δε τσιγκουνευτικε γιαλι εχει δυο κοντρεσ αριστερα δεξια 10 ποντους η καθε μια εχω 20 ποντουσ για να δουλεψω μι σφαχτο στα αληθεια μι φυγει το τζαμι και κοπο απο τον ομο
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα να δεις. επίδειξη είναι λίγο δύσκολο να σου κάνω. προσπάθησε να καταλάβεις τι σου λέω.
δεν λέω να πιέσεις μέχρι να διαλύσεις το ενυδρειο. πιέζεις ελαφρά και σταδιακά αυξάνεις την πίεση. αν κάποια ένωση έχει ξεκολλήσει, θα το καταλάβεις πριν ανοίξει το ενυδρειο. πιο απλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν διαβάζεις προσεκτικά.
ΔΕΝ θα βάλεις νερό. και δεν θα βάλεις γιατί για να εξετάσεις όλο το ενυδρειο θα πρέπει να το γεμίσεις. και αν το γεμίσεις μπορεί να σου ανοίξει και να το χάσεις το κορμί πατριώτη. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω δεν το ειχα καταλαβει καλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανω τωρα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 5 | 19-03-08 19:51 |
Και τωρα τι κανω? | boom | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-08 22:52 |
Εχω γεννα.....τωρα!!!!!! | Κων/νος Μ. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 23-05-07 22:13 |
Λάμπα UV οκ και τωρα τι???? | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-10-06 12:47 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |