|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1) καθαρίζεις όλη τη σιλικόνη εσωτερικά του ενυδρείου από όλες τις ενώσεις.
2) πολλές φορές μια ένωση μπορεί στην ουσία να είναι ξεκολλημένη και να κρατιέται μόνο από το περίσσευμα της σιλικόνης που είναι εσωτερικά του ενυδρείου. αφού έχεις καθαρίσει πολύ σχολαστικά την εσωτερική σιλικόνη, με μικρή σχετικά πίεση θα μπορέσεις να δεις αν κάποια ένωση έχει ξεκολλήσει. 3) αν δεν έχει ξεκολλήσει κάποια ένωση, τότε περνάς όλες τις εσωτερικές ενώσεις με νέα σιλικόνη και είσαι οκ. αν έχει ξεκολλήσει κάποια ένωση τότε αναγκαστικά θα πρέπει να ξεκολλήσεις όλο το ενυδρειο και να το κολλήσεις από την αρχή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-07-09 στις 09:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν ειδικές ξύστρες
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτά τα δυο μπορείς να κάνεις θαύματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την ξυστρα στην δευτερη εικονα την χρησιμοποιησα στην κατασκευή του ενυδρειου μου. Πολυ καλη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α τωρα καταλαβα να αφερεσω ολη την εσωτερικι σιλικονι με την ξυστρα να βαλω λιγο νερακι και αν χανει πχ αν ειναι πατος μια κοντρα και σιλικονι ?? και στο υψοσ μονο σιλικονι ???
------------------------- παιδια εκανα λαθος τα τζαμια δε πατανε στον πατο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-07-09 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα βγάλεις τη σιλικόνη εσωτερικά όπως ακριβός τα κατάλαβες και με τα χέρια σου θα ασκήσεις πίεση στα τζάμια για να καταλάβεις αν έχουν ξεκολλήσει. αν είναι ξεκολλημένα μην ανησυχείς, θα το καταλάβεις. προσοχή μόνο στην πίεση με τα χέρια, μην μάθουμε ότι σφάχτηκες. δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση. τα υπόλοιπα όπως στα είπα πιο πάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η θα χανει νερο ?? σιγα μι σπαση το κτινος με τα χερια μου τι ειμαι ο ζουπερμαν χαχαχα. σοβαρα τωρα επιδη ειναι δισκολο να σπροξω το τζαμι γιατι εχει πολυ στενο ανοιγμα αυτοσ που το εφτιαξε δε τσιγκουνευτικε γιαλι εχει δυο κοντρεσ αριστερα δεξια 10 ποντους η καθε μια εχω 20 ποντουσ για να δουλεψω μι σφαχτο στα αληθεια μι φυγει το τζαμι και κοπο απο τον ομο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανω τωρα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 5 | 19-03-08 19:51 |
Και τωρα τι κανω? | boom | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-08 22:52 |
Εχω γεννα.....τωρα!!!!!! | Κων/νος Μ. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 23-05-07 22:13 |
Λάμπα UV οκ και τωρα τι???? | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-10-06 12:47 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |