|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α οκ σε ευχαριστω πολυ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν μιλάμε για τραπεζάκι "έπιπλο" ναι. αν μιλάμε για κάτι τραπεζάκια με πόδια χιαστή όχι.
δεν βάζεις μια φωτογραφία καλού κακού, να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- το πανω μερος ειναι αυτο,πανω εχει το 30λιτρο μου,συγνωμη για το οτι ειναι καθετη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 01-07-09 στις 16:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να παρεις ξυλα απο praktiker και με γωνιες να φτιαξεις ανετα ενα ωραιο επιπλο, εγω πριν λιγες μερες εφτιαξα επιπλο για 180 λιτρα ενυδρειο που μπορει να αντεξει και ακομα περισσοτερο βαρος μεχρι και 500 με 600 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βεβαιως και υπαρχει , εγω έφτιαξα τελάρο απο σιδερογωνιές , τις τρύπησα και βίδωσα μετα τα ξυλα και εχω οχι απλος το κεφαλι μου ήσυχο, ουτε με 20 ριχτερ σεισμο δεν πεφτει !!!!!!! . Εφτιαξα ενυδρειακι 180 λιτρα και εβαλα επανω. Οριστε και καπιες φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα μου εδωσες ομως μια ιδεα..... να παρω σιδερογωνιες στο υψος που θελω,να παρω ξυλα και να φτιαξω ενα σουπερ ντουπερ αντισεισμικο τραπεζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μια ερωτηση,τα ξυλα τα εβαψες εσυ η τα πηρες ετοιμα?και τι ξυλο χρησιμοποιεισες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιπλο με 29 ευρώ!?!? | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 11-05-08 12:16 |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |