|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βεβαιως και υπαρχει , εγω έφτιαξα τελάρο απο σιδερογωνιές , τις τρύπησα και βίδωσα μετα τα ξυλα και εχω οχι απλος το κεφαλι μου ήσυχο, ουτε με 20 ριχτερ σεισμο δεν πεφτει !!!!!!! . Εφτιαξα ενυδρειακι 180 λιτρα και εβαλα επανω. Οριστε και καπιες φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα μου εδωσες ομως μια ιδεα..... να παρω σιδερογωνιες στο υψος που θελω,να παρω ξυλα και να φτιαξω ενα σουπερ ντουπερ αντισεισμικο τραπεζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα praktiker εχουν ετοιμες φετες (60χ30 , 80χ30 , 120χ30, 60χ40, 80χ40, 120χ40, σε μαυρο αλλα και καφε αποχρωσεις)
Οποτε αναλογα (καλες μετρησεις) φτιαχνει τελαροσιδερογωνια και απλος βιδωνεις τα δυο πλαινα , πατο , και βαση. (μετα και μια πλατη απο φτηνη μελαμινη) Αν θες και πορτες συνεχειζεις ..... ![]() πισινα, χαχαχα, τι λες τωρα ειναι δυνατον σπασει το σιδερο ????????????????????????????????????? Θα την εχουν την βαση και τα παιδια των παιδιων σου, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια απο βδομαδα κιολλας θα μετρησω και θα ξεκινησω
ευχαριστω για τη βοηθεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελοροσιδερογωνιά φτιάχνουν στο Praktiker ή δεν κατάλαβα καλά?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε σιδεραδικο βεβαια για σιδερογωνιες , να του πεις να στην φτιαξει με πολυ ακριβια , ειδικα στο υψος να πεσουν ακριβως τα πλαινα ,(αν ειναι να χασεις χιλιοστα καλητερα να βγει η σιδερογωνια κοντητερη και να πλανισεις ξυλο παρα ψηλοτερη γιατι εκει εχεις σοβαρο προβλημα. (δηλαδη αν πλαινα βαλεις 80χ40 οπως εγω, και πατωμα-βαση 100χ40 την σιδεροκατασκευη καντην 80 υψος χ 90 μηκος χ 40 βαθος, αφησε λιγο περιθωριο στο μηκος να βγουν τα πανω-κατω πιο εξω (δες φωτο) απο τα πλαινα ωστε να μπορεις να την πιανεις. το ξυλο που πηρα ειναι 18mm, εχει κοιλότητα μπροστα (πιο ομορφο ειναι) και ειναι φασομενο δεξια-αριστερα , βεβαια αν κοψεις θα αναγκαστεις να φασοσεις σιδερονοντας φασα))
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μια ερωτηση,τα ξυλα τα εβαψες εσυ η τα πηρες ετοιμα?και τι ξυλο χρησιμοποιεισες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιπλο με 29 ευρώ!?!? | theofilos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 11-05-08 12:16 |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |
ΒΑΣΗ-επιπλο ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ.....ΠΙΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ? | maria-paok | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-01-05 14:14 |