|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου!Μου έκαναν δώρο 3 χελωνίτσες και δεν ξέρω πολλά πράγματα.Προμηθεύομαι ειδική λάμπα από πετ σοπ?Ο θερμοστάτης που τοποθετείται?Εχω μικρά χελωνιέρα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ποσα λιτρα ειναι περιπου η χελωνιερα σου?? φυλτρο εχεις?? καλως ηρθες στην παρεα μας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε φιλτρο,ούτε τίποτα!Η χελωνιέρα ειναι μικρούλα...περίπου 25 προς 25.Θα πάρω μια πιο μεγάλη.Ποια ακριβως είναι η δουλειά του φίλτρου?Δεν είχα ακουσει ποτέ γι'αυτό!Καλώς σας βρήκα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω βλακειες,αλλα σκαλωσα!Δεν περιμενα να θελει ολα αυτα.Δεν τα ειχα ακουσει ποτε!κοιμουνται πολυ επειδη δεν εχουν το καλαλληλο φως?
------------------------- καλώς σας βρήκα!Η σελίδα είναι τέλεια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστίνα : 29-06-09 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.οταν λες κιμουντε???
Εχουν κλειστα τα ματια τους??? Ποσο μικρες ειναι??? Εχουν ανειξει ποτε τα ματια τους απο τοτε που τα πηρες???
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απαιτητικα ζωακια οι χελωνες...δυστυχως δεν παρεχεται ενημερωση απο τα πετσοπ σχεδον ποτε...
φροντισε να τους εξασφαλισεις αυτα που αναφερονται στο αρθρο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ισως δε το εθεσα καλα...ειναι ΠΟΛΥ πιο απαιτητικα αποτι λενε στο πετσοπ...
δηλαδη..δε θελουν χελωνιερα ..θελουν ενυδρειο...δε λενε για μηχανικο εξοπλισμο ενω θελουν και φιλτρο και θερμοστατη και λαμπα ειδικη...δινουν μονο τροφη ενω θελουν και βιταμινες η ασβεστιο... δε λενε ποσο μεγαλες γινονται....30 λιτρα δε φτανουν στο μελλον.... κρατησα μια χελωνα 5 χρονια...απολυτα εξημερωμενη...σε 70-80 λιτρα...και παλι αναγακστηκα να τη δωσω σε καποιον με λιμνη....(αυτα εγιναν το 1989-1994 "ημουν νιος και γερασα"...)
|
|