|
|
||||
|
||||
![]()
Tην μερα καλα ειναι να την αναβεις απο τις 9 εως τις 8 το βραδυ.Μετα καλυτερα ειναι να την κλεινεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μπες σε φόρουμ με ερπετά να μάθεις τα πάντα
|
|
||||
|
||||
![]()
....ποια χελώνα έχεις ?
για δες αυτό μήπως σε βοηθάει καθόλου
|
||||
|
||||
![]()
ναι η χελώνες ππου έχω είναι κοκκινομάγουλες!!!
παιδια μετά τις εξετάσεις θα κάνω μαζί με τον πατέρα μου ένα νέο σπιτάκι για τις χελώνες ενυδρείο εννοώ) τι διαστάσεισ να έχει? |
|
||||
|
||||
![]()
το μεγαλυτερο που μπορεις να κανεις...γινονται μεγαλες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε παιδια θα τους κάνω ενυδρείο αλλα πόσο μεγάλο να είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο ειναι το μεγαλυτερο που μπορεις να κανεις για το χωρο σου?
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου!Μου έκαναν δώρο 3 χελωνίτσες και δεν ξέρω πολλά πράγματα.Προμηθεύομαι ειδική λάμπα από πετ σοπ?Ο θερμοστάτης που τοποθετείται?Εχω μικρά χελωνιέρα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ποσα λιτρα ειναι περιπου η χελωνιερα σου?? φυλτρο εχεις?? καλως ηρθες στην παρεα μας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε φιλτρο,ούτε τίποτα!Η χελωνιέρα ειναι μικρούλα...περίπου 25 προς 25.Θα πάρω μια πιο μεγάλη.Ποια ακριβως είναι η δουλειά του φίλτρου?Δεν είχα ακουσει ποτέ γι'αυτό!Καλώς σας βρήκα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω βλακειες,αλλα σκαλωσα!Δεν περιμενα να θελει ολα αυτα.Δεν τα ειχα ακουσει ποτε!κοιμουνται πολυ επειδη δεν εχουν το καλαλληλο φως?
------------------------- καλώς σας βρήκα!Η σελίδα είναι τέλεια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστίνα : 29-06-09 στις 11:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.οταν λες κιμουντε???
Εχουν κλειστα τα ματια τους??? Ποσο μικρες ειναι??? Εχουν ανειξει ποτε τα ματια τους απο τοτε που τα πηρες???
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απαιτητικα ζωακια οι χελωνες...δυστυχως δεν παρεχεται ενημερωση απο τα πετσοπ σχεδον ποτε...
φροντισε να τους εξασφαλισεις αυτα που αναφερονται στο αρθρο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|