|
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην χασεις την βιολογια του φιλτρου σου, βγαζεις το νερο απο μεσα και το ξαναφηνεις αλλα να μην παρει νερο θα πρεπει να κανει υγρασια μεσα ωστε να μην παθουν τιποτα τα βακτηρια και μας χαλασει ο κυκλος του αζωτου.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον το αφηνεις στην ησυχια του και δεν παθαινει τιποτε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο αναφορα την αυξομειωση της τασης του ρευματος εγω προσωπικα το εχω λυσει το προβλημα με ενα ειδικο πολυμπριζο οπου οπου κραταει την ταση σταθερη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω η καλυτερη λυση ειναι κατι μικρες γενητριες (βενζινης) που κυκλοφορησαν στην αγορα στις περιοδους διακοπων ρευματος της ΔΕΗ οι οποιες κοστιζαν 40 ευρο. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κυκλοφορουν πλεον
![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κυκλοφορούν γιατί δεν χρειάζονται...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
διακοπη ρευματος από ΔΕΗ | GEORGIOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:11 |
Διακοπη ρευματος? | maikl | Greek Aquarist's Boards | 2 | 20-06-07 21:32 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |