|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω εάν φταίει η διακοπή τελικά ή όχι αλλά χθές το βράδυ μετά από κανένα 8ωρο διακοπής θρήνησα το 1ο θύμα μετά από πολλούς μήνες μηδενικών απωλειών. Μια έφηβη ξιφοφορίνα, καθ όλα φαινομενικά υγιείς, μας άφησε για τους αιώνιους υδρότοπους....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα ο θειος μου εχει χασει ενα φιλτρο της Fluval απο μια και μονο πτωση της τασης ...ειναι πολυ ρισκο τελικα να εχεις ακριβες ηλεκτρικες συσκευες με την ΔΕΗ που εχουμε
|
|||
|
|||
![]()
Να βάλεις επιτηρητη τάσης στον πίνακα, και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για όλες τις συσκευές.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ποσο περιπου κανει αυτο ξερουμε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην χασεις την βιολογια του φιλτρου σου, βγαζεις το νερο απο μεσα και το ξαναφηνεις αλλα να μην παρει νερο θα πρεπει να κανει υγρασια μεσα ωστε να μην παθουν τιποτα τα βακτηρια και μας χαλασει ο κυκλος του αζωτου.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον το αφηνεις στην ησυχια του και δεν παθαινει τιποτε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο αναφορα την αυξομειωση της τασης του ρευματος εγω προσωπικα το εχω λυσει το προβλημα με ενα ειδικο πολυμπριζο οπου οπου κραταει την ταση σταθερη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρω στα 150ευρω για μονοφασικο πίνακα, σε τιμές χοντρικής απο ΚΑΥΚΑ. (100 ο επιτηρητης και κανα 50αρικο ο ηλεκτρολόγος)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα ο επιτηρητης τασης δεν θα κανει απολυτως τιποτε στις συσκευες του ενυδρειου..
|
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιον λόγο αν επιτρέπετε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
διακοπη ρευματος από ΔΕΗ | GEORGIOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:11 |
Διακοπη ρευματος? | maikl | Greek Aquarist's Boards | 2 | 20-06-07 21:32 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |