|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δυο γεγονότα που αναφέρεις δεν έχουν σχέση. Όσο για το κυνηγητό παρακολούθησε για λίγο το ενυδρείο σου αν και δεν πιστεύω να είναι τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Τι ακριβώς θα πρέπει να παρατηρήσω? Γιατί ξαφνικά δεν αφήνει το άλλο χρυσόψαρο σε χλωρό κλαδί? Μπορεί να του κάνει κακό?
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησε αν συνεχίζει το κυνηγητό (συνήθως σταματάει σχετικά σύντομα) και δες και τι μεταβολές έχεις στο ενυδρείο τελευταία (π.χ. άνοδο θερμοκρασίας ή αμμωνία)
|
||||
|
||||
![]()
Καπου εδω μεσα διαβασα οτι οταν το ενα ψαρι ειναι αρρωστο-αδυναμο εξασθενημενο, τοτε το αλλο αρχιζει την επιθεση.
Παρατηρησε αυτο που δεχεται την επιθεση. Σημαδια, αναπνοη, αν τρωει κανονικα, (δεν ξερω τι αλλο!). Δε λεω σιγουρα οτι το ψαρακι σου ειναι αρρωστο, απλα παρατηρησε το. [Περιμενε και τους πιο ειδικους.]
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα συμβαινουν ολα αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60 λτρ. και η μόνη αλλαγή είναι ότι είχε ανέβει η θερμοκρασία, παρόλο που δεν έχουμε πολλή ζέστη κοντά στους 28 βαθμούς. Τώρα έκανα αλλαγή στο νερό και το κατέβασα στους 24.
Το κυνηγημένο ψάρι δείχνει και όρεξη να έχει και ζωηρό είναι. Ο κυνηγός πάντα ήταν επιθετικός αλλά τώρα το έχει παρακάνει. Και αν υποθέσουμε ότι το ψάρι είναι άρρωστο, τι μπορώ να του κάνω? Δεν έχει κανένα εμφανές σημάδι (κενώσεις, πρυξημο κοιλιά κλπ) άρα πως θα το καταλάβω. 'Εχουμε πουθενά για αρρώστιες χρυσόψαρων? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Minakki : 25-06-09 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρες εδω?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22519
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστώ. Μόλις τσέκαρα αλλά δεν βλέπω κανένα απο τα συμπτώματα να το έχει το δικό μου ψαράκι.
Τώρα ετοιμάζω ένα μικρότερο ενυδρειάκι να το μεταφέρω εκεί και βλέπουμε>>>>>
|
||||
|
||||
![]()
Και σε εμενα συμβαινει αυτο σε ενα στρουμπουλο ψαρακι(το στριμοχνουν στη γωνια ολα) αλλα φαινετε μια χαρα και δεν εχω κανενα προβλημα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγριο θυληκο | sotos+ramona | Bettas | 8 | 06-11-08 23:07 |
Κυνηγητό... | KwstasV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-02-07 21:37 |
Μεγάλο κυνηγητό!! | proo1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-06 23:34 |