Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #30  
Παλιά 23-06-09, 22:26
Το avatar του χρήστη exetlaios
exetlaios Ο χρήστης exetlaios δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-06-2007
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μηνύματα: 177
Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ακόμα πιο πολύ για τυχόν παρατηρήσεις και ιδέες για βελτίωση.Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είπε ο γιάννος για την υψομετρική διαφορά απο την θέση που θα πίνω τον καφέ ισχύει αλλα ήταν μονόδρομος (κατά την δική μου άποψη) ώστε να αποφύγω νερά-λάσπες -χώματα και οτιδήποτε άλλο θα επιβαρύνει το νερό.Οσον αφορά το διαδύκτιο η αλήθεια είναι οτι έχει απόψεις και απόψεις,θέλει μια προσοχή στο ποιον εμπιστευόμαστε εκει μέσα αλλα υπάρχουν και αξιολογότατα site πάντα.Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία (να είστε σίγουροι ) στο να ασπαζόμαστε εντελώς διαφορετικές απόψεις ακόμα και στα πιο βασικά θέματα απο υλικό κατασκευής και θέση αντλίας μέχρι και τον τύπο υποβρύχιου φωτισμού.
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! pavlos_k Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού 3 30-03-09 17:09
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. Stathis.k Bettas 5 13-03-09 14:12

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:37.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,13486 seconds with 14 queries