|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι επένδυση? όχι δεν ξέρω κάτι..εκτός αν εννοεις την τσιμετοκονία και 3 χέρια με μονωτική βαφή που έκανα.Είναι ωραίο να το κάνεις μόνος σου αλλα η εμπειρία εδώ μετράει γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πανάκριβα.Πάντως εύχομαι αν το δοκιμάσεις μόνος να σου βγεί τέλειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα προσωπικά μου έχει αρέσει αρκετά η δουλειά του φίλου εδώ.
![]() Αν άνοιγες προτού τα χαρτιά σου, θα σου σύστηνα χρήση bottom drainage aeration, για περεταίρω οξυγώνωση του βυθού, αλλά και καλύτερη κυκλοφορία και καθαρισμό του βυθού. Η σωλίνα του συστήματος αυτού, θα ήταν πιασμένη στο μπετόν και θα λειτουργούσαν λίμνη και χώρος φίλτρου ως συγκοινωνούντα δοχεία. Στο χώρο φύλτρανσης σου θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είτε βυθιζόμενη αντλία ή ακόμα και εξωτερική. Επίσης, θα σου σύστηνα χρήση σωλίνας ηλεκτρολόγου μέσα στην κατασκευή, για πρόνοια περισσότερο φωτισμού, χρήση σκίμμερ και μελλοντικών ανακαλύψεων..! Στην περίπτωση κατασκευής από μπετόν επιτρέπεται το απότομο ύψος, ακόμα και στο 1.50μ. Στο λάινερ, απλά αυτό απαγορεύεται για πρακτικούς περισσότερο λόγους, κυρίως στην στίριξη της απότομης χωμάτινης υποστήριξης.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια.
Μπράβο και από εμένα. Μου άρεσε.
Δεν μου άρεσε.
Καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ύψος και πάλι, μπορεί να το εκμεταλλευτεί με διάφορους τρόπους, όπως την παράλληλη δημιουργία σκαλοπατιών και βαθμίδων εκτός νερού, με την περεταίρω βελτίωση της οπτικής, αλλά ταυτόχρονα να μπορέσει να φυτέψει διάφορα καλλοπιστικά φυτά που θα προσθέσουν στην εικόνα. Πάντως, εγώ προβλέπω ακόμα μια εντυπωσιακή λίμνη στο μέλλον.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές. Απλά να πω ότι προτείνω κάτι που έχω δοκιμάσει και το σύστημα της υπερχείλισης για εμένα πάντα είναι το καλύτερο. Και αφού θέλουμε να (αντιγράφουμε) μια φυσική λίμνη πρέπει να αντιγράψουμε και την υπερχείλιση. Μια φυσική λίμνη δουλεύει ακριβός έτσι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |