|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με την Πρόεδρο, εντούτοις όμως μπορεί να παίξει μικρότερο ρόλο και η διατροφή. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα έχουμε ατονία χρωμάτων και όχι αλλαγή π.χ. από κόκκινο σε λευκό και λοιποί συνδυασμοί.
|
||||
|
||||
![]()
Μα κοντευουν να γηνουν ασπρα και ειναι κοτσαμ μαντραχαλοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι συνθήκες του νερού είναι σωστές, αν τα χρυσόψαρα δεν δείχνουν κάποιο άλλο σύμπτωμα που να προβληματίζει και η τροφή τους δεν είναι πολύ καιρό ανοιγμένη ώστε να έχουν χαθεί τα ωφέλιμα συστατικά, θα έχεις λευκούς ενήλικες μαντράχαλους.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία, τα χρυσόψαρα αλλάζουν χρώματα κατά την διάρκεια της ενηλικίωσης τους. Αυτό μπορέι να κρατήσει αρκετά χρόνια.
Όταν λες μαντράχαλοι, πόσο μεγάλα ψάρια είναι? Την περίπτωση της τροφής την έχω αναφέρει γιατί μπορεί να είναι μια πολύ μικρή περίπτωση. Εντούτοις πιστεύω και εγώ ότι η σωστή σε αυτήν την περίπτωση είναι η Πρόεδρος. Να μην σε αγχώνει το γεγονός, φτάνει να κρατάς τις παραμέτρους που αναφέρει πιο πάνω η φίλη Blanch. Από την στιγμή Ηλία, που είσαι εντάξει με αυτές, τότε όλα είναι φυσιολογικά. Για πες μου, τί θερμοκρασία έχεις στο νερό αυτή τη στιγμή? Μετρήσεις /χημεία του νερού έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη την στιγμη ειναι 36-37 βαθμους...
Την διατηρω τετοια με ενα ανεμηστηρα που δουλευει 1 ωρα την μερα. Δεν πιστευω να εχει και τοσο μεγαλο προβλημα η θερμοκρασια γιατι και στην φυση οι λιμνες δεν αγκιζουν τους +35 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πο πο ναι
![]() πως μου ξεφηγε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα με το 36αρι!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χρυσοψαρα μου!! | Marilenaki | Χρυσόψαρα | 16 | 14-09-09 13:18 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |