|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζολ αλλιως styrofoam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Styrofoam Αφρολεξ ειναι ενας τυπου σπογγος ή αλλιως foam rubber, αυτο αποροφα το νερο και συμπιεζετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή η παρατήρηση για το φελιζόλ (προτίμησε το μπλέ (ντάου) είναι πιό ανθεκτικό).
Το ενυδρείο σου θα γίνει ωραίο με το στήσιμο που έχεις τις πέτρες. Πρίν βάλεις όμως άμμο(προτίμησε πολύ ψιλή)και νερό,κόλλησε τις πέτρες μεταξύ τους με καθαρή(100%)σιλικόνη για να αποφύγεις κατολίσθηση. Μπορείς να τις κολλήσεις ανά 2άδες,3άδες για εύκολο χειρισμό και μην τις ακουμπάς στα τζάμια. Όταν στεγνώσει και βάλεις νερό θα αφήσεις να δουλέψει 2-3 μέρες το φίλτρο με άνθρακα για να απορροφήσει ότι ανεπιθύμητο κατάλοιπο(μετά πετάς τον άνθρακα).Και αρχίζεις το "στρώσιμο" του νερού(καλύτερα με μπόλι) Καλή επιτυχία φίλε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλά ξεκινησες, μ αρεσε, και οταν μπει φοντο και αμμο πιστευω θα δειξει!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες βραδυ κολλησα κπαοιες πετρες και δε το κουνανε ρουπι!!
Καλο λετε ειναι το στησιμο με τις πετρες ε? Μ εχουν φαει ολοι να το κανω πιο φυσικο κ εχω σκαλωσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σε φαω κι εγω λιγο....
![]() οχι τοσο μεγαλα κενα..φαινεται οτι τις εχω τοποθετησει ανθρωπινο χερι...καντες να φαινονται σαν να εχουν πεσει απο υψος.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα λεω ν αλλαξω μονο τον δεξιο λοφο.. |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλι ο αριστερος μου φαινεται πιο αφυσικος....αλλα οτι αρεσει σε σενα και οτι ειναι πρακτικο για τα ψαρακια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-06-07 22:31 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |