|
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας εσυ πως σκεφτεσαι να τις κανεις να σου πουμε αν ειναι σωστος.
|
||||
|
||||
![]()
Για σου vasilakis!Ρωταω γιατι εχω δυνατοτητα να τραβαω νερο απο
1/βριση(μπορω να τη φτιαξω) 2/η αλλιως κουβαλοντας κουβαδες; χα χα χα(γελιο) 3/η αλλιως να εχω ενα τεποζιτο κοντα στο ενυδρειο,να βαζω το νερο που θα ερχετε απο την βριση και με καποιο αυτοματο μηχανακι να μπαινη στο ενυδρειο..καπος ετσι; ΥΓ:Αυτα ισχιουν το ιδιο για Αλμυρο-Γλυκο;
|
||||
|
||||
![]()
Για το Αλμυρό ...δεν ισχύει αυτό διότι η βρύση δεν βγάζει έτοιμο νερό.
Τα υπόλοιπα και πάλι ισχύουν μόνο στο γλυκό.
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις σκεφτει οτι το θαλασσινο ενυδρειο εχει αλμυρο νερο?
Καπως δεν πρεπει να "δημιουργεις" θαλασσινο νερο?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν και ασχετος με το χομπυ θα τολμισω να πω,αυτο που εχω σκεφτη και μου αρεσει..αν ειναι σωστο βεβαια..
1/Παιρνουμε Νερο απο παροχη βρισης. 2/Απο εκη μπαινη απευθειας για να γινη η οσμωση(αν ειναι αλμυρο η αν χρειαζετε) 3/Το οσμωνοποιημενο νερο παει σε βαρελακι-ενυδρειακι..που μαλλον θα εχη ολα τα απαραιτητα εξαρτηματα..αντλιες-θερμοκρασιες-και οτι αλλο εσης ξερετε..και εδω φτιαχνουμε το νερο οπως το θελουμε..αλμυρο-γλυκο-θερμοκρασιες-αντιχλωρια..κλπ κλπ.. 4/Απο το ενυδρειακι-βαρελακι παει απευθειας ετημο πλεων στο Ενυδρειομας με ηλεκτρικο μηχανιμα αντλεια... ΥΓ:Μαλλον αυτος ο τροπος Ισχυη και για αλμυρο και για γλυκο νερο μεχρι το τελευταιο σταδειο,πριν μπη στο ενυδρειο..που θα φτιαξουμε το νερο αναλογος οπως χρειαζετε!Ετση τα φανταζομαι τι λετε ισχυουν;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που κανουν οι περισσοτεροι ειναι :
1) Παιρνουν καθαρο νερακι απο οσμωση και το βαζουν σε ενα βαρελακι 2) Βαζουν οσο αλατακι χρειαζεται για να πιασουν την επιθυμητη αλατοτητα το οποιο και διαλυουν με καποιον κυκλοφορητη. 3)πριν την αλλαγη το φερνουν στη σωστη θερμοκρασια 4)αδειαζουν απο το ενυδρειο οσο εχουν ετοιμασει και κανουν την αλλαγη. Απλα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου έχουμε μπλέξει εδώ το γλυκό με το αλμυρό, προσοχή είναι διαφορετικά πράγματα εντελώς.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδιο αλλαγης!!! | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 16-03-09 00:57 |
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 09-01-08 07:26 |
Ποιο ειναι το μεγιστο ποσοστο αλλαγης νερου? | GeFior | Malawi | 49 | 08-01-08 15:31 |
Περι αλλαγης νερου | AlexanderTheGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-05-07 23:23 |
Setup αυτοματης αλλαγης νερου | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 16-01-07 14:01 |